"Raikkonen Gittikçe Daha İyi Olacak"

yazar:

kategori:

Boullier “O kalacağı için gerçekten çok mutluyum çünkü bir sürücü ara verdikten sonra dönüyorsa bunda kumar vardır.”

“Dışarıdan alışması bir süre almış gibi görünse de o kadar uzun olmadığını düşünüyoruz. Gelecek sene puanlar açısından daha iyi yerde olacağını düşünüyoruz çünkü bu sene öğrenme aşamasından geçtik.”

“Ona aracı ve gelişme fırsatını verdik ve bizimle kalmak istemesinden keyif aldık. Hızlı bir şekilde performansını buldu ve kesinlikle hiç bir zaman yeteneğini ve hızını kaybetmedi.”

“Sadece yarış hafta sonu formatını ve sürüş için gereksinimleri anlaması sorusu vardı.” 

“Onun yarış yetenekleri inanılmaz. Pist üstünde nerede olduğunu bilme şekli inanılmaz. Kendi stratejisini oluşturabileceğini ya da kendi kararları ile takımın stratejisine yardımcı olabileceğini biliyor. Yarışta neye ihtiyacı olduğu konusunda açık görüşe sahip oluyor.” dedi.

Boullier, Raikkonen’in gelecek sene de takımda kalacak olmasının takımı daha da ileriye götüreceğini düşünüyor.

Boullier “Takımın kendisi, her zaman söylediğim gibi çok yetenekli insanlardan oluşuyor. Enstone organizasyonu yapı olarak oldukça iyi organize olmuş durumda ve her şey yerli yerinde.”

“Ve daha da önemlisi artık Kimi’ye güvenebileceklerini biliyorlar. Bu karar onlara güven verdi ve zorlamaya devam edecekler.” dedi.


Yorumlar

  1. Raikkonen seneye lotus iyi bir araç vericektir diye düsünüp kaldı.lotus temeli atıp iskeleti oluşturdu geriye beton dökmek kaldı

  2. kiminin yetenegi tartisilmaz siz sadece lotusu hizladirin yeter.baska sorun yok

  3. Raikkonenin kalma nedeni seneye daha iyi bir araç vericeklerini düsünmesidir ve umarım öyle olur.artık temeli attın iskeleti oluşturdun geriye beton dökmek kalıyor

  4. İki gündür ne güzel yorumlar duyuyoruz böyle haber çıkınca seneye için daha çok heyecanlanmaya başlıyorum 🙂

  5. Umarım sizde Kimi'nin güvenini boşa çıkartmazsısnız:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir