Raikkonen: "Galibiyete Her Zamanki Gibi Açım"

yazar:

kategori:

33 yaşındaki sürücü bu sene 6 defa podyuma çıkıp şampiyonluk mücadelesinin içerisinde yer aldı ancak her turu tamamlamasına rağmen hiç galibiyet kazanamadı.

Raikkonen “Kazanmaya olan açlığım her zamanki gibi ve galibiyet kazanabilecek yeterlilikte olabileceğimi gösterdiğimi düşünüyorum. Açıkçası bu sene hiç başaramadık ancak bir kaç kez yaklaştık. Tekrar kazanmak için zorlamaya devam edeceğiz.”

“Bu sene bana yarışmayı her zaman olduğu gibi sevdiğimi gösterdi. Açıkçası öyle hissetmiyor olsaydım tekrar dönmezdim.”

“Formula 1 aracını sürmek bana hâlâ aynı şeyleri hissettiriyor. İçimki tutkuyu hissedebiliyorum.”

“Motivasyonum her zaman olduğu gibi güçlü. Yarışmaya devam etmek için istekliyim.” dedi.

Raikkonen, ralli macerasının ardından geri dönüşte yeteneklerinden asla şüphe duymadığını söyledi.

Raikkonen “Bir süre burada olmamamın ardından neler yapabileceğim konusunda şüpheleri olanlar vardı. Kişisel olarak hiç yarışlardan ayrılmış gibi hissetmedim. Ralli ile farklı bir şey yapmış olabilirim ancak F1’e döner dönmez tekrar yarışabilecek kadar zinde ve hızlıydım.” dedi.

Raikkonen, bu sene istikrarlı performans gösteren Lotus’un gelecek sene istikrarlı bir şekilde kazanabilecek potansiyele sahip olduğunu düşünüyor.

Raikkonen “Takım olarak güçlü ve dayanıklı bir araç üretip geliştirebileceğimizi kanıtladık. Bu sene güçlü bir zemin oluşturduk.”

“Bazı alanlarda gelişmemiz gerektiğini biliyoruz, bunlar bizim gelecek sene daha iyi olmamıza yardımcı olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. evet Grosjeanın pitstopunda yaptılar 2.9

  2. Yorumculuk yapan eski pilotlardan biriydi iyi hatırlıyorum

  3. Melih Çakmaklı avatarı
    Melih Çakmaklı

    O değilde boynu dayanmaz diyen kim çok merak ettim şimdi 😀

  4. kimi erenali avatarı

    Lotus bence son yarışta çok güçlüydü ancak bunu raikkonen gösteremedi.Massanin arkasındaydi ve şansına pistde düzlük hızı en iyi olan araç da ferrariydi.Ben abudabi de kimiden iyi yerde başlarsa süpriz bekliyorum.

  5. d-smart bağlat kardeşim iceman e değer 😀

  6. trf1 yönetimi neden yorumlarımız yayınlamıyor kimseye hakaret etmedim bişey yapmadım raikkonen e destek mesajı göndermekte mi suç anlamadım?

  7. GRO mu yaptı 2.9 u.Kimi 3.4 yapmıstı diye hatırlıyorum

  8. Raikkonen yarışmak için döndü.döndüğündede yok efendim eskisi gibi olamaz,agresif ve cesaretini kaybetmiştir,boynu dayanmaz gibi yorumlar yapıldı.adam doğustan yetenekli ona işlermi ? seneye lotus akıllı davranıp pit stratejileri ve para konusunu cözerse bunu başarabılırler.hindistan gp de ilk kez 2.9 saniye gördüm pitstopta lotustan.baya şasırdım bu sene ilk kez 3.0 altına ınıyorlar sanırm

  9. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Şu andan itibaren yapılan açıklamalar hep önümüzde ki seneyi baz alınarak yapılıyor. Ama biz Raikkonen, fanları bu sezon en az 1 galibiyet istiyoruz. Şu anda çok zor bir şey ama çıkmadık candan ümit kesilmez, belki bir galibiyet gelir bu sezon.

  10. Sen aracı kullan biz kers olup bütün enerjimizi sana harcayalım Kimi Raikkonen 😀

  11. LEGEND İS BACK avatarı
    LEGEND İS BACK

    Yalnız bunu çok içten söylüyorum ALLAHINA KURBAN LAN SENİN

  12. bence artık bi d-smart almaya değer

  13. adamım.seneyede kablo tv sözleşmemi uzatıyım kimi yi kesntisiz tv den izlemeliyim.RTL seneyede f1 verir galiba bilgisi olan varmı bu konuda ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir