Red Bull, Webber'in Takım Ruhuna İnanıyor

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel pilotlar şampiyonasında lider durumda ancak takım arkadaşı Webber onun 73 puan gerisinde. Webber, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ne pahasına olursa olsun yarış kazanmak istediğini söylemişti.

Helmut Marko “Son haftalarda sürücülerimiz birlikte yapıcı bir şekilde çalıştıklarını gösterdiler ve takımın aleyhine olacak ve pahalıya patlayacak şeyler yapmamaları gerektiğini hatırladılar.” dedi.

Niki Lauda “Yarışçıların belli zekaları vardır. Bu benim için de aynı. Şampiyon olma şansım yoksa takım arkadaşlarıma yardımcı olmaya motive olurdum.”

“Webber bunu söylemez çünkü o zayıflığını göstermek istemez. Büyük bir kin yoksa, ki Red Bull’da yok, başkasındansa takımının kazanmasını istersin.” dedi.

Christian Horner “Her iki sürücümüz de takım için ne yapması gerektiğini bilecek kadar deneyimli.” dedi.

 


Yorumlar

  1. ve sonuç olarak button şapkayı yer

  2. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Webber umarım bir galibiyet alir..

  3. burak evmez avatarı

    helal olsun olayı güzelce açıklamışsın en sinsi takım her zaman red bull dur çünkü hep gizliden yapar bu işleri aklı sıra bizim yediğimizi sanarlar

  4. Weber bu işin uzmanı oldu 3 senedir.Ne yapacağını bilir.Eğer vetel brezilya öncesi şampiyonluğu garantilerse , brezilyayı webere kazandırırlar.Vetelin aracında kısa süreli bir arıza çıkar o kadar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir