Rosberg: "Abu Dhabi'de Hedefimiz Puan Kazanmak"

yazar:

kategori:

Rosberg “Abu Dhabi sezonun en önemli yarışlarından birisi ve her geçen sene yarış daha iyi oluyor. O pistte sürmekten gerçekten keyif alıyorum, özellikle de olağan dışı şafak koşullarında ve Yas Marina etrafında sürüş çok özel.”

“Pist üstünde lastik çalışması hayati olacak. Sıkı çalışıyoruz ve bu hafta sonu hedefimiz puan kazanmak ve gelecek sene için bir şeyler öğrenmek olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. hedef puan kazanmakmış.ulan sene başında yarış kazanan takım vede şampiyonluk hedefim diyen çakma pilot sen değilmiydin.ne olduda 10.culuk için dua eder duruma düştün. haa amacınız schumi başarı kazanamadan gitsin ise bravo.

  2. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Rosberg'i Hakkariye bırakıp kaçacan ne hali varsa görsün diye öyle çindeki gibi polü aldın diye artis artis sevinmicen sanki bana 100 yıllık şampiyon altı üstü bir yarış kazandı..birde herkes diyorki rosberg schumi aracı limitlerin üstüne taşıyamıyor diye ulan w03 ten ne bekliyon hrt yi bile zorlasan daha hızlı gidersin

  3. Adamın dibisin rosgberg bu sene yine döktürdün bazı malum pilotun taraflarının ilk yarı biraz egoları tavan yapmıştı ama sen şampiyon bir pilot gibi sürerek takım arkaşını yine ekarte ettin herhalde malum pilot hayatında bu kadar fazla takım arkadaşına yenilmemiştir.

    Demekki eşit olunca şartlar malum pilotun kaliteside belli oldu 🙂

    Abu Dhabide 2.pilotunu fazla zorlama ama Kardeş kardeş geçinin tamamı Rosberg im 🙂

  4. Rosberg pirelli nin lastikleri sayesinde belkide kariyerinin ilk yarış galibiyetini aldın senin gibi pasif ısırmayan egolu pilotların f1 dünyasında hiç olmamasını tercih ederdim ama yapıcak bir sey yok gerçi sende yerini bulmuşsun kaç yaşına geldin bir baltaya sap olamadın herkes hakettiğini yaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir