Domenicali: "Alonso Hindistan'da 60 Sıralama Turu Attı"

yazar:

kategori:

Yarışı değelendiren Domenicali “Fernando için ne yarıştı ama, sadece etkileyici! Yarıştan önce 60 turluk bir sıralama seansı olabileceğini söylemişti ve sözünü tuttu. Starttan finişe kadar atak modundaydı ve ilk 10 içerisinde pozisyonunu geliştiren tek isim oldu.”

“Bu ikincilik tamamiyle onun yeteneklerine, agresif yaklaşımına bağlı oldu. Ve asla pes etmemesi özelliğinin sonucuydu. Ve takım onun istediği aracı vermek için maksimum çalışıyor.”

“Tabi ki Hindistan’dan daha büyük farkla ayrılıyoruz ancak bu yarış öndeki takımların sakin olmaması gerektiğini gösterdi. Fernando ve Ferrari çabalarını sezon sonuna kadar bir santimetre de olsa yavalşatmayacak.” dedi.


Yorumlar

  1. bir insan bu kadar övülüp öven de kendini bu kadar küçültmez…fayda vermez velev ki söylenenler doğru olsa bile….

  2. Evet, benim amacım göylenilen yalanları insanlara göstermek. Hazmedemeyenler çatlasın.

  3. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Vettel alonsoya acıyıp geriden mi başlasın ?

  4. Yukarıdaki yazımı iyi oku ben orda Alonso yapması gerekeni yaptı zaten dedim.Bundan ne anlam çıkarıyorsun.Hani bu demeçler sıkıyor birazda.Herkez zaten Alonso'nun çok iyi bir pilot olduğunu biliyor ama böyle demeçler vererek Ferrari pilotunun gönlünümü almaya çalışıyor yoksa gündemimi değiştirmek istiyor anlamıyorum.Böyle laflar yerine aracı geliştirsinler adam için daha faydalı olur.Hemen savunma moduna geçmeyin Alonso'yu.

  5. Adam ne tapsin rakiplerine acisin gazdan mi ceksin ayagini

  6. Sizin icin olagan ustu sey bisikletle kazanmasi falan olur herhalde.Adam ne yapsa yaranamiyor ya sans oluyor yada yapmasi gereken seyler

  7. eleştirmek başka şey yalan yazmak başka şey.sen eleştirmemişsin ki.

  8. her alonso haberindeki eleştirel yorumlara karşılık vermek zorundamısın.

  9. sub jero bilmeden konuşma.yalan yanlış bilgi verme.tur zamanlarını bir kıyasla istersen.
    vettelin aracının altının sürtmesi son 6-7 tur kala oldu.Pitten sonraki tur zamanlarına baktığımızda Alonso birkaç tur hariç hep vettelden daha iyi turlar atmış.Yani zaten limitlerde sürmüş.Senin dediğin gibi son 5-6 tur kala değil.Vettel daha hızlı gidebilirdi belki ama aradaki 10 sn farka güvendi.

    ispanya 2009 da ise Alonso normalde Ferrayi yakalayamazdı.Yakalaması imkansız bir durum için de motoru zorlamaya gerek var mı.Biliyon motor sayısı kısıtlı.Önünde veya arkanda bir tehlike yoksa motoru zorlamaya gerek var mı

  10. Allah helak etsin sizin gibileri

  11. evet evet alonsonun en sevmediğim yanı bu önünde birinin problem yaşadığını duyunca karganın ağzından düşen peynir hesabı saldırıyor.keşke onu her turda yapsada önündekileri geçse.mesela ispanya 2009 u hatırlayın massa benzini bitiyor diyince nasılda piste abanmıştı geçmek için.

  12. herkes hızı kadar gitti yarışta. ferrarinin yarış temposu özellikle başta mclarenden iyiydi ve onları geçti. kers arızası yaşayan webbberi de geçti. Ben bunda çok olağanüstü bir şey göremiyorum. ayrıca her pilot aracı hızlı bile olsa finişe 1. getiremiyor. Onun için vettel aracının hakkını veriyor.

  13. ferrariciler siz laf kalabalığı yapmaya devam edin . vettel,de şampiyonlukları toplamaya devam etsin . sonrada siz kendinizi züğürt tesellisi etmeye devam edin ağalar

  14. adam iyi sürdü beyler hakkı yenmesin lütfen düzlükte 2 mclareni aynı anda geçti bu herzaman görülmüş bişey değil viraja gelince birine geçildi ama 4 tur sonra geçti zaten yapması gereken ne varsa yaptı ama vettel imkansızdı vettelin arabasında dopinkmi var?

  15. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Fernando gayet iyi bir sürüş gerçekleştirdi..maximumu aldı.gerçekten tebrikler

  16. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Senin şu ayak takıntını çözemedim, yorumlarının sonuna ''ne ayaksın'' sıfatını kullanıyorsun hep amacın ne..? Orta okul muhabbetlerini buraya taşıma.

    Benden önce bu yorumlara muhalefet olan sensin. Ben tuz biber oluyorum, sen maydanos oluyorsun. Sitenin bekçisi değilim, takipçisiyim. Sizin gibi hem siteye laf dalaşına girip, hemde siteden talepte bulunmuyorum. İlginç bir karakter yapısına sahipsin.

    Benim arşivim F1'le ilgili. Sizinkisi gibi birilerini lekelemek niyetli değil. Bu farkı anlamayacak kadarda bilinçsiz olduğun için, sana bir şey diyesim gelmiyor. Fakat senin gibi yaşı genç arkadaşlarımıza birilerinin ders vermesi gerekiyor. Ben seni seve seve eğitirim…

  17. sen de her yoruma tuz biber olmak zorundamısın.sürekli birilerinin yorumlarına atlama çabasındasın.sitenin bekçisi gibisin.2 gün evvel adamın biri kıçından diye bir kelime kullanıyor.2 gündür bakıyorum acaba kalktı mı diye ama yerinde duruyor.tabi sizin gözleriniz onu görmez.O kelime bizlere kullanıldığı için sizin gözünüzde normal bir kelime oluveriyor.Ama sizlere böyle bir şey dense böyle olmazdı.Hem bana arşivci diyor hem de kendi hamilton ile raikkonenin eski yarışlarını anlatıp hamiltonun neden geçildiğine kılıflar buluyor.ne ayaksın sen.

  18. Alonso bir sey yapmiyorsa vettel hicbir sey yapmiyor.Hizli olan arabasini sadece finish e goturuyor.

  19. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Diyene bakın heleheleheleee

  20. Muammer UYAR avatarı

    o hakaret bana yapıldı şikayette ettim ama duruyor ne hikmetse….. ben artık bi şey demiyorum… çoluk çoçuğun maskarası oldu site….

  21. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Merak ediyorum. Siz, hepiniz böylemisiniz? Arşivci. Herkesin eski yorumlarını yemeden içmeden hemen kayıt altına alıyorsunuz, zamanı geldiğinde sandıktan çıkarıp yüzüne vuruyorsunuz. Geçmişe mazi derler. Bu şekilde bir yere gelemezsiniz.

    ''bak mclaren racing avukatlık damarın tutmuş yine.''

    Seninde muhalefet damarın tutmuş.

  22. Görseydim onu da şikayet ederdim ama görmedim. Sitede bu şekilde kişisel hakaret içeren her mesajı kimin taraftarı olduğuna bakmadan şikayet butonuna basıyorum. Kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam veya bu tarz şeylerle buraların kirlenmesine göz yumamam.
    Bu site senin , benim değil herkesin malı. Buraya sahip çıkmak hepimizin görevi.Sizleri bilmem ama benim çevremde F1 takip eden başka bir insan yok , F1 ile ilgili tek sohbet edebileceğim , F1 konuşabileceğim tek yer burası. O yüzden burasının inci tarzı bir siteye dönüşmesine göz yumamam. Geçen şikayet ettiğim mesajlardan birisinde özür dileyerek yazıyorum "senin baban belli değil" diye bir ifade vardı. Nereye geldiğimizi siz düşünün ve bunun bir adım sonrasında neler olabileceğini düşünün. O yüzdeen sizden ricam sadece aynı takıma veya aynı pilota gönül veriyorsunuz diye bu tür çirkinliklere prim vermeyiniz.

  23. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Siz her zaman yorumlarınızda kaliteye dem vuruyorsunuz. Ama Alonso'nun, dediği gibi laf çok, icraat yok, kaliteden eser yok. Sitenin yönetiminde ki arkadaşlar o kadar delikanlı ki sizin gibileri hala burada tutuyorlar. Yat kalk dua et.

  24. Alonso nun ilk turlardaki agresifliği gerçekten güzeldi ama Webber'i KERS arızası yüzünden geçti büyük ihtimalle.Yani temiz sürdü güzel sürdü ama bir pilotun yapması gerekeni yaptı zaten.Çokta bütülmesinin anlamı yok.Alonso diyorsunuz bırakında yapsın okadar

  25. bak mclaren racing avukatlık damarın tutmuş yine.

    xoxo 29.10.2012 14:08:57
    Kıçından uydurduğun "kendi tercihiydi" iddiası gösteriyor bize kimin sallayan işkembeci olduğunu.

    bu malum kişinin bu yorumu halen bu sitede duruken sen neyin peşindesin.Ona da yazsaydın keşke hakaret etme diye.Ama nerde .hepiniz birlik olmuşsunuz.Obcektif ve tarafsızlar grubu sizi.

  26. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Valla az bile yazmış, şu site benim olsa 1 dk tutmam böyle seviyesiz insanları.

  27. Basmana gerek yok.Zaten görünce silecekler.

  28. niye bu kadar battıkii

  29. Arkadaş senin şahsına hitaben herhangi birşey yazmamışken , sen nasıl üzerine alınıp ona hakaret edebiliyorsun. Gerçi ben şikayet butonuna bastım ama yine de bunu yazma ihtiyacı hissettim.

  30. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    ferrari gerçekten lastiklere çok iyi davranan bir araç, sauberden daha iyi. yani bu sene araçlarda olması gereken en önemli özelliklerden birine sahip.

  31. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Kurduğun cümleye başladığın kelimeyle, neden burda olduğun ve amacının ne olduğu o kadar belli ki, allah ıslah etsin….

  32. Zaten o mercimek aklınla bir Alonso haberine de atlamasan şaşardım.

  33. Yalan bu. Sıralamada sıralama turu atmayı beceremeyen adam yarışta 60 defa arka arkaya mı atacak?

    Alonso yalnızca Vettel'in tabanındaki problemi öğrenince sıralama turu atmaya çalıştı. Onu da nasıl beceremediğini gördük.

  34. Bir alonso aracından maksimum u çıkartıyor hey allahım Vettel de aracından maksimumu alıyor bunuda sonuca yansıtıyor Ferrari motivasyon amaçlı da olsa artık bu abartılı demeçleri bir kenara bırakıp işine odaklanmalı bu büyük marka ne büyük basarılar tattı küçülen vizyonlarını ve o değerli vakitlerini aracın gelişimi için harcamaları biraz çenelerini tutmaları daha faydalı olur aynısı alonso içinde geçerli herkes emek veriyor hatta Hamilton ın başına gelenler bu sene kimsenin başına gelmedi saf hız anlamında diğerlerinden apacık önde olan bir pilot tüm olumsuzluklara rağmen bu yıl büyük olgunluk gösterdi ama montoya kafası var adamda kendisini yakacak mgp de neyse hayırlısı ayrıca o yarışta Hamilton es geçildi Ferrari den daha yavas aracıyla bence mükemmel yarıstı alonso ve Webber e oldukça yaklastı gayet hızlı ve istikrarlıydı.Ayrıca bu pilotlar araclarından maksimum u alamayacaklarsa kendilerini büyük pilot listesinden azat etsinler o zaman Maldonado Gro dan ne farkları kalır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir