Button: "Zirvedeki 3 Takım Çok Yakın"

yazar:

kategori:

Button “Yarış hafta sonu için gerçekten sabırsızlanıyorum. Bu pistte her zaman iyi sürdüm. 2009’da Mark ile harika mücadelemiz oldu ve 3. oldum. Son 2 yarışta Lewis’le birlikte podyumda olduk.”

“Bir kez daha yarışın çok yakın geçeceğini düşünüyorum. Hindistan zirvedeki 3 takım arasındaki farkın çok az olduğunu gösterdi bu yüzden sıralama hakkında tahmin yürütmek istemiyorum.”

“Son bir kaç yarışta gördüğümüz üzere Red Bull hafta sonuna biraz avantajlı girecek ancak antrenmanlardan itibaren temiz iş çıkarırsak tepede olabileceğimizi düşünüyorum.”

“Hindistan yarışının en memnun edici yönlerinden birisi ön bölümde temiz bir şekilde mücadele edebileceğimizi görmemizdi. Harikaydı. Burada geçiş DRS ile bile oldukça zor olsa da harika mücadele olacağını umuyorum. Bu, taraftarlar için harika olur.”


Yorumlar

  1. üç araç birbirine çok yakın madem ikiniz alonso,ya nasıl geçildiniz ağa .neredeyse ikinizde kol kola yarışı noktalayacaktınız . alonso,mu sizi geçti . sizmi kıyak geçtiniz alonso.ya . hani alonso ağlıyordu benim aracım yavaş benim aracım kötü diyiyordu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir