Alonso, Ferrari ile Tartışma Haberlerini Yalanladı

yazar:

kategori:

Dün vermiş olduğumuz haberde, Alonso’nun Hindistan’da sıralama seansının ardından Pat Fry’ın yaptığı açıklamalar nedeniyle kızdığı iddialarına yer vermiştik.

Alonso “Gerçek şeyler söylenmediğinde sorun oluyor. Bu okuyucularınız için adil değildir. Forza Ferrari.” şeklinde Twitter’dan yazarak bu iddiaları yalanladı.

Pat Fry ise Abu Dhabi ve sonraki yarışlar için güncellemelerin devam edeceğini söyledi.

Fry “Abu Dhabi için küçük güncellemeler olacak ve Amerika’da yine güncellemeler olacak. Henüz bitmedi. Mümkün olduğu kadar zorlamaya devam etmeliyiz.” dedi.

Luca Montezemolo ise Alonso’ya övgülerine devam etti. Montezemolo “Alonso dünyadaki en iyi sürücü, bu konuda şüphe yok.”

“Belli şeyler söylüyorsa bu insanları baskı altında tutmak içindir. Eğer sürekli olarak 3 ya da 4. çizgiden başlıyorsak o zaman her şey imkansız olmasa bile zor olur.” dedi.


Yorumlar

  1. Tarafsız olmak ne güzel be.

  2. Yarışı dün gibi hatırlıyorum…F310 formasyon turu tamamlamakta bile zorlanan bir araçtı ve yarış sırasında Eurosport spikeri daha arızadan bahsetmeden önce aracın garip sesi rahatlıkla duyulabiliyordu…spiker de arızadan bahsetmeye başlayınca yarışın geri kalanını izleyememiştim…

  3. fena edebiyata girmiş yalnız. cepheye giderken tek kolu da kopuk muydu? aşırı kan kaybına rağmen sürüne sürüne ilerlemişti hatırlıyorum.

  4. 1. ve 2. vitesi de sağlamdı, önce 4. vites sonra sırayla 3. ve 5. vitesini kaybetti ama çoğunlukla 6. vitesi kullandı…bu arada şanssız olduğu kadar şanslıydı da, çünkü onu geçmek üzere olan Mansell de vites kutusu arızası ile yarışa veda etti, ardından bu kez Patrese arayı hızla kapatırken o da vites kutusu sorunu ile 2. liğe razı oldu…

  5. @Salih

    Dünyanın en iyi pilotu,6.vitesi dışında hiç bir vitesi kalmamış bir araçla kendi evinde ilk galibiyetini kazanmak için kendini parçalayan,podyum sırasında kupayı kaldıracak hali kalmayan bir Rainman'dir.Kendi memleketinden.

  6. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Vermiş oldukları demeçler ciddi demeçler değil sadece şu olayları atlatmak için verilmiş demeçler bana göre.

  7. Tamam alonsoda iyi Pilot ama schumi. Kadar degil. Schmacher Gercek bir efsane ve bence formula 1 in. En iyi. Pilotu. Schmacherin. Kirdigi. Rekorlari bence. Kirabilecek bir yarisci Yok suanda

  8. Dünyanın en iyi pilotu kötü olduğunuz dönemde sizi dirilten bu sırada v10 motorunun 2 silindiri çalışmıyorken 2. ye 45 saniye bindiren Rainmasterdır. Alonso'nun memleketinden 96 İspanya GP

  9. herhalde kulağı çekildi…yalanla da bu konu kapansın dendi…alex aykut kocaman işine dönebilir bu iş. yalnız buradaki alex in sponsor desteği var..hemde öyle bir destekki pilot imajı takımın üstüne çıkmış…yanında ki pilotu bile kendi seçme hakkı verilmiş. bunlar buradan okuyup öğrendiğimiz verilmiş tavizler…başka bilinmeyen neler var acaba? bu santander ne ödedi de bu haklar elde edildi enteresan…

  10. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Sen kalem ol biz kağıt, yaz bizi Schumacher 🙂

  11. Moderasyon insanların fikirlerini yoksaymaktan daha büyük bir saygısızlık yok.Benim mesajımda ne gördün de sildin açıklama bekliyorum.Burda o kadar aptalca mesajlar okuyorum ki onlar silinmediğine göre ya arkadaşlarınız ya da sitenin sahipleri başka bir açıklamı yok.Yazık !

  12. Montezemolo unuttu diye herkes mi unutuyor ? Schumi unutulmazdır.

  13. Bence bu konu çok uzatıldı bir anlık sinir ya da bir eleştiri olabilir medya abarttı sanki biraz….Bunu söylemeden de geçemeyeceğim sıkı bir raikkonen taraftarı olsam da Alonso bu sene gerçekten herkesten çok ötede sürüyor…Umarım şampiyonluğu kazanır

  14. DreamOfWinD  avatarı

    Montezemelo unutmuş bende de bir hayal kırıklığı hakim. Biz unutmadık ama.

  15. Uygun olmayan birkaç yorum kaldırıldı ancak kaldırılmaması gereken yorumlar da gözükmüyor sayfada. Düzeltilemeyen bir sorun var. Belki o üyeler yine yazarlar yorumlarını. 🙂

  16. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen
    Luca Montezemolo ise Alonso'ya övgülerine devam etti. Montezemolo "Alonso dünyadaki en iyi sürücü, bu konuda şüphe yok."

    Şunu Anlıyoruzki Ferrari'de Schumi Unutulmuş.

  17. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Hadi Ateisler Bunuda Açıklayın 😀

  18. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Ferrari Alonso kavgasina bakmam ama şampiyonluk zior ginbi gözukuyor…

    Alonso gene sınıfta kaldı..Ve Ferrari'de. 🙂

  19. Ferrari taraftari avatarı
    Ferrari taraftari

    Bence isin en uzucu olan tarafi gozumuzun onunde Alonsonun sampiyonlugunun gitmesidir. Hakikaten Alonso adina uzucu durum. Ferrari ekibi cok calissa bile Redbulla yetisemiyor. Ben de en cok bunu anlayamiyorum. Yeni kanatlar, sidepodlar, hatta yeni egzoz bile deneniyor ama yine de yetersiz kaliyor. Redbulla ugrasmak hakikaten cok zor. Ruzgar tunelindeki sorunu buldular, duzluk testi yaptilar,duzluk hizi cok guzel oldu,ama virajlarda zayif kaliyor Ferrari. Alonso da herhalde bu sampiyonlugu kacirmamak icin her seyi yapiyor, bence abartilacak bir durum da yok. Redbull siralamalarda yarim saniye olmasa bile neredeyse 0.4 sn hizli. Redbull yumusak hamurlarda hizli oldugu icin Vettel alib basini gidiyor ve sert lastiklerle o kadar hizli olmasa bile arkadaki pilot artik bu farkin kapanmayacagini dusunuyor ki bence de hakli. 10 tur geciyor fark 10 saniyeye cikiyor arkasindaki pilotla. Abu Dhabide de pek umutlu degilim acikcasi. Bence RBR Valenciada yaptiginin aynisini simdi de yapiyor. Valenciada arac arizalandi. Newey de dogal olarak bazi parcalari kaldirdi aractan,sonucunda Ferrari RBRle bir sonraki pistte kafa kafaya mucadele etti. Simdi sorunlar cozuldu Japonyadan sonra en hizli arac RBR oldu. Alonsonun sampiyonlugunu cok istiyorum acikcasi cunki markalarda sampiyonluk cok zor. Pilotlar sampiyonasindaki fark cok degil, araclar arasindaki fark da kuculse iyi olur aslinda.

  20. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Yanlış oldu. Yorumları kaldırdınızmı? Kaldırdıysanız nedenini öğrenebilirmiyim?

  21. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Site yönetimine bir sorum olacak. Yorumları kaldırdınızmı acaba..?

  22. barıştılarsa, ya da zaten böyle bir gerilim yoksa sorun yok. haberde anlamadığım bir şey var, ya da biraz bulanık kalan.

    Alonso "Gerçek şeyler söylenmediğinde sorun oluyor. Bu okuyucularınız için adil değildir. Forza Ferrari." şeklinde Twitter'dan yazarak bu iddiaları yalanladı.

    bu tweet'i yazarak, çıkan haberleri mi yalanlamış; yoksa pat fry'ın gerçek şeyleri söylemediğini mi kast etmiş, açıkçası biraz manalı bir tweet olmuş bence.

    neyse, sezonun son 3 yarışına giriliyor, puan farkı 13. böyle kritik bir zamanda hem alonso, hem teknik müdür, hem de (yalan haber çıkarmışsa) basın daha dakin olmalı. alonso'nun ferrari mühendislerine, ferrari takımının da alonso'ya ihtiyacı var ve şu anda şampiyonluk için gereken en önemli kriter birbirilerine son derece destek olmaları. birbirini yiyerek bir yere varamazlar.

  23. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Niye ah çekeyim, vasat araçlarlan ancak bu kadar oluyor.

    Samimi söylüyorum 2010 ve bu sene altında en az bir mclarn olsaydı rahat şampiyondu, öyle RBR ye falan ihtiyacı yoktu. Lewis sağ olsun altında ferrariye oranlan nispeten iyi bir araç varken istikrarsız oluşu sebebi ile bir çok yarış kaçırdı.

    3 senedir öyle bir RBR aracı varki, pilot hata bile yapsa araç kendini hızaya sokuyor. Adam yapmış diyecek bişey yok, darısı bizim başımıza.

  24. istersen Shumi,nin posterlerini göndereyim sana . yaşın kaç senin abisi

  25. Shumi.yi kıyasladığın adama bak. alonso,nun kullandığı ferrariyi yanilmez armada yapan . 5 dünya şampiyonu olan Shumi. ferrariye geldiğinde yerinden kalkamayan bir araçtı ferrari .hemde o zaman araçlar otomatik değildi pedallıydı . Michael, 1996 sezonunda nispeten yavaş aracıyla 3 grand prix galibiyeti elde etti, ki bu rakam Ferrari takımının 1991-1995 döneminde elde ettiği toplam galibiyetten daha fazladır.

  26. diaz kardeş sen o şahsın shumi fanı olduğunu mu zannediyon.Bunların alayı çakma.sahte.İnanma bunlara .Gerçek şumi fanı böyle saldırmaz.

  27. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Koskoca ferrari ye geldiya niye ahh çekiyorsun

  28. alonso boş arkadaş daha anlamadınızmı . Shumi ilk formula1 kariyerine jordan,da başladığında 91 yılının en yavaş aracı ile pol,de 7,nci oldu yarış,da anyton senna ile kafa kafa mücadelesini izledim belçikada eğer yarış dışı kalmasaydı ilk dört içinde olurdu. sen kimle kimi kıyas ediyorsun arkadaş senin alonson kimdir ağa

  29. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Seninde gözün bir doyamamış anlaşılan 7 kere şampiyon olmuşunuz, adamın 2 şampiyonluğunda da gözünüz kalmış.

    Schumi iyi pilot bu bir gerçek ama en az 4 şampyonluğu da herkesden 2 saniye hızlı bir araçlan kazandığı da gerçek. Tıpkı şimdiki vettel gibi. Bu fırsatlar Alo'da olacaktı… Pehh…

  30. sen yinede çal boşa gitmesin

  31. Salladıklarına bakmayın,Alonso burdaki arkadaşların tek eğlencesi.Bırakırsa sporu takip etmeyi hepten bırakırlar. 🙂

    Alonso'nun takımdan ayrıldığı gün yerini daha iyisi almış demektir.Her durumda Ferrari'yi takip edin ve nefretle anın.

  32. hadi bea ne kadar da sevinmiştik.Alonso Ferrariden şutlanacak diye umutlanıp 2,5 kg hint kınası almıştık.Boşa mı gitti şimdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir