Alonso: "Schumacher Bu Seneki Sauber ile 3 Yarış Kazanırdı"

yazar:

kategori:

T-Online’a konuşan Alonso “Michael’in bu seneki Sauber ile 3 yarış kazanabileceğine eminim.” diyerek Schumacher’in asıl sorununun araç olduğuna işaret etti.

Schumacher ise son 3 yarışına çıkarken iyi yarışlar çıkarmayı umuyor ancak pek de umutlu konuşmuyor. Schumacher, gelecek seneki aracın rekabetçi olması halinde verdiği katkıdan dolayı mutlu olacağını söylüyor.

Schumacher “Gelecek sene burada olacakmışım gibi takımla birlikte çalışmaya devam etmemiz doğal bir şey. Takım düşüncelerime ve deneyime ilgi duyuyor.” dedi.

Ross Brawn da takımın elde edeceği başarılarda Schumacher’in etkisinin göz ardı edilmeyeceğini söylüyor.

Brawn “Hedeflerimize ulaştığımızda insanlar Michael’i anacaktır çünkü onun başarıda katkısı olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. raikonen kod adlı şahıs dalgamı geçiyorsun senin pilotun ukalaca dondurma yemekten başka ne işe yarar bedavadan aldığı şampiyonluğu hiç tartışmaya bile gerek yok artist…

  2. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    İstisnalar tabii ki olacaktır.

    Genel anlamda değerlendirirsek 3 galibiyet alabilecek bir aracimiz yok..
    İnsallah bnasipse seneye kafaya oynayan bir aracimiz olur.. :))

  3. Burak Yüksel avatarı
    Burak Yüksel

    En azından neyi yapmamaları gerektiğini öğrendiler Schuminin üzerinde.
    Bu da bir katkı sayılır 🙂

  4. Burak Yüksel avatarı
    Burak Yüksel

    Liseli detected..

  5. Ama Sauber de değil malesef. Sezon başında 3-4 diye sevinmiştik hatırlıyorum.
    Sezon sonu geldi 13-14 diye biliyorum. Biz de mercedesle kazanamazmış iyice bellledik garim:))))

  6. tolga  birinci avatarı
    tolga birinci

    bu yorumumu gecen baska bi haberdede yazdim ama yine yazmak istiyorum .marka buyuk olunca beklentide okadr buyuk oluyor 3 senede neler bekliyorsunuz mercedesden ben mercedesi illa savunmuyorum ama abartiyorsunuz ..dandik dedigin arac yaris kazandi en onemlisi monacoda bol aldi yeri geldi hamilton gibi en sert adama kafa tuttu yeri geldi ricardoya gecildi yani 3 senelik bir surecde isler yapti yani solenenler kadar gucumsememek gerek .. son zamanlara gelirsek cok kotu durumdalar ama bence nedenide buseneden havlu atmalari tek isdedikleri bu sene icin saubere gecilmemek gelecek sene icin calisyorlar yada calismiyor olabilirler onuda bilmiyorum artik 🙂

  7. Malezya da takım emri olmasaydı Perez gayet te kazanabilirdi.

  8. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Şahsen Sauber taraftari olmama rağmen bir öz eleştiri yapmam gerek..

    3'ü Perez 1'i Kobayashi'den olmak üzere 4 odyum aldık.Çesitli fırsatlar gecti ayagimiza ve değerlendirdik..

    Ama bir şeyi söylemek de gerekir.Evet bu sene çok hizliydik..Ama bir yaris kazanacak hizimiz maalasef yok..

    Ve bu konuda abartıldigimizi dusunuyorum..

    Tüm her şeye rağmen FORZA SAUBER. 🙂

  9. Yani Fernando, keşke bırakmasaydında Sauberde devam etseydin demek istemiş belkide.
    Bu dandik mgp ye göre çok daha iyi işler yapabilirdin demeye getirmiş.

  10. Alonso'nun bir açıklamasına bu kadar aşırı saygı duyacağımı hiç düşünmezdim,çok doğru konuşmuş bu sefer.

  11. Schumacher- avatarı

    Bir williams bir Sabuer birkaç yarışta çok güçlü göründüler galibiyete kesin demeyelim ama daha fazla yaklaşacakları kesindir.

    Keşke devam etseydin yarış performansın zaten iyiydi sıralama performansında bu sene çok iyiydi ama olmadı işte olmadı lanet olsun.

  12. Keşke Sauber ile devam etseydi Schumi.

  13. Checo (Görkem Yılmaz) avatarı
    Checo (Görkem Yılmaz)
    Schumacher, gelecek seneki aracın rekabetçi olması halinde verdiği katkıdan dolayı mutlu olacağını söylüyor.

    malesef schumicim. takım seneye şimdiki aracın evrimini yapmayacak. baştan aşağıya yeniden tasarlayacak o yüzden senin katkında kalmıyor.

  14. yiğidi öldür hakkını yeme.samimi bir yorum yaptığın için tebrik ederim fernando.schuminin gerçekten williams yada sauberde en az 4 yarış kazanırdı.monacodaki ceza olmasa gerçekten kazanırdı.

  15. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Benim pilotum, senin pilotunu döver. :)) 😛

  16. Şu sitede gördüğüm ilk Mercedes taraftarı olduğun için öncelikle seni tebrik ediyorum. Sana sonuna kadar katılıyorum bence de "İlkokul seviyesindeki beyninizle" yorum yapmanın hiç bir anlamı yok.
    O yüzden Mercedes'in spora nasıl girdiğini, elindeki şampiyon bir aracı ne hale getirdiğini, pilotlarını ne hale soktuğunu okumanı ve araştırmanı tavsiye ederim. 3 senede hala lastikleri nasıl anlayamadığını da araştırmanın içine koyabilirsin. Bu senin kendi tercihindir yani Mercedes taraftarı olmak ama bundan birkaç yarış sonra bir avuç Hamilton taraftarı ile yalnız kalacaksın. O yüzden yol yakınken dön ve kendine bir takım bul…

  17. Shumi sauber,de olsaydı dediğin gibi 3 4 yarış alabilirse eğer . senin ferrariyle yarışları domine etmen lazımdı . yanlış söyledin alonso . Shumi benim yerimde ferrari,de olsaydı çoktan şampiyonluğu garantilerdi diyecektin dili sürçtü herhalde. buda senin boş adam olduğunu gösterir

  18. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    Bak sımdı sen böyle dedın dıye kahrolurum, ınsanları ıkı kelama baglayıp ne oldugunu bılecek kadar dervıs, ongoruslu oldugunuzu unutmusum.. bunu dıyecek kadar beynını kullanmadıgını algılayabılıyorumm bunlar kısısel hakaretlerın ıcındı simdi gel hele alt satıra gel gel cekınme sana dunyanın en eskı otomobıl markasının f1 de ne rezıllıkler rezıl ne yahu kepazılıklerını kısaca anlatayım..

    Sımdı o yıldızı avatarına koydun dıye motorsporlarının duayenı oldun ya sözum sana ve sen gıbılere gel evladım gel arkadasım gel gel adam olmasanda gel… Mercedes Benz F1 sporu MGP uff ne karızma dımı, dunyanın en basarılı f1 pılotuna tek yarıs kazandıramayan yarısı bırak adam akıllı fınıs cızgısını gösteremeyen Rosberg ın son acıklamasını okudunmu ? gel anlatayım canım benım gel MGP Abu Dabı ye puan almak ıcın gıdecek e hanı en eskı otomobıl firmasıydınız koskoaca takım puancık almak ıcınmı yarısaca acıklaması bıle rezıllıkten ote sana Mercedes in tum spro dallarındakı basarısından dem vuranmı oldu burası neresı ? F1 degılmı eee ben nereden bahsedıyormusum Mercedes Benz in fabrıka takımı olarak F1 de resıl degıl dıyorum bak özellıkle vurguluyorum kepaze olmasından bahsedıyorum!!! ellerinde sıhırlı deynek yokmus 🙂 Redbul da zaten 95 senelık otomobıl fırması degılmı? 🙂 adamlar son 3 sezondur tozu dumana kattı mesrubat takımı dedgınız takımınızı kaile bile almıyor 🙂 sen bana kalkmıs en eskı otomobıl fırmasından bahsedıyorsun agzından cıkan kelam lara dıkkat et senı Mercedes Benz in kepazelıklerıne bogarım… hadı sımdı yıldız ların kayısını ızle..

  19. hayal gücün çok geniş.Kaçırdığın bir nokta var.Senin pilot motive olsaydı ne 3 ne de 6 .hepsini kazanırdı.

  20. michael 3 kazanırsa o zaman sen en az 6 kazanırdın.

  21. Arkadaşlar ister katılın ister katılmayın ama şunu anladımki şumi kötü bir araçla vasatı aşamadı yetenekte bir yere kadar şampiyonluk için iyi,hızlı bir araç şart peki en iyi pilotun kim olduğunu anlamak için neyapmalıyız 10 yarışlık mini bir sezon düşünelim araçta RB7 olsun çünkü en güçlüsü 2011 deki araçtı adaylarda Alonso,Raikonen,Vettel,Hamilton,Şumi,Jenson,Massa,Rosberk,Weber çok geçmişe gitmiyorum yarışanları yazdım sizce en iyisi kim işte şimdi plotaj yetenek devreye giriyor bence yetenek sizi bir yere kadar götürür sonrasına aracınız karar verir şumi yetekli hiç şüpe yok ama yavaş bir araçla rezil oldu şumiyi RB8de düşünsenize kaç yarışı domine ederdi oyüzden en iyi araba olmadan bile falanca yarış kazanır lafı bence çok bayat bir laf…

  22. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Bir de şimdi dikkat ettim, altına yorum yaptığınız haber bile sizi yalanlıyor, savınızın yaınıt haberin başlığında

  23. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Boş konuşmak diye ancak sizin yaptığınıza denir, saydığınız argümanların tamamı kendi tezinizi çürütücü şeyler. Arkadaşın andığı takımların hiç birinde ne Mercedes takımındaki olanaklar var ne de 7 kez dünya şampiyonu olmuş bir sürücü. Gerçek bu, Mercedes tüm olanaklarına rağmen bu işi yapamıyor. Oysa Sauber, Williams gibi takımlar bahsettiğiniz türden bir sihirli değneği kendilerine değdirdiler. İsterseniz Williams'ın geçen yıl aldığı puana bakın, bir de bugünkü puanına. Bir de Mercedes'in harcadığı parayla Williams, Force India ve Sauber'in toplam bütçelerine bakın. Burada ilkokul mantığıyla futbol fanatikliğini birleştiren sizin zihniyetiniz, tüm argümanlarınız kendi tezinizi çürüttüğü halde elle tutulur tarafı olmayan bu Mercedes'i savunuyorsunuz

  24. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Deme zaten, konuşan meşe ! Rezil takım dediğin firma dünyanın en eski otomobil markası.İlkokul seviyesindeki beyninizle, futbol takımı tutar gibi desteklemeyin bu takımları.Gelişim diye bir şey var.İyi herkesin elinde sihirli değnek var zaten..Hemen şampiyon olsun..Boş konuşup kendinizi daha da küçültmeyin.

  25. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    Demıcem demıcem dıyoryum da ah be yawrum ah be guzelım ne halt varda bu kadar mıllıyetcı duygulara sahıpsın azıcık köreltseydınde su rezıl takımda heba olmasaydın..

  26. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    Wıllıams ıle Maldonado, Sauber ile Perezin 2. bır kac yarısdada kafaya yarıstıgı bır sezonda Sumının3 un yanına en az 3 yarıs kazanırdı ibaresıde eklenmesı gerekırdı dogru tespıt..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir