Resmi: Toro Rosso Ricciardo ve Vergne ile Devam Edecek

yazar:

kategori:

Fransız Vergne, geçen sene Formula Renault 3.5’ta şampiyon olduktan sonra bu sene yarışmaya başladı ve şu anda 12 puanla 17. sırada yer alıyor.

Avustralyalı Ricciardo ise geçen seneki Britanya yarışından itibren HRT ile Formula 1’de mücadele ettikten sonra bu sene Toro Rosso’ya geçti ve sadece 9 puan kazanabildi.

Takım Patronu Franz Tost “Her iki sürücümüz de bu sene iyi iş çıkardı. Daniel bir kaç deneyimi ile bize katıldı ve Vergne hızlanana kadar onun deneyimleri ve geribildirimleri işe yaradı. Vergne ise daha önce görmediği pistlerde mücadele etmek zorunda kalıyor.”

“Yaz arasından bu yana her iki sürücümüz daha fazla puan kazandı ve takım içerisindeki herkes, her iki sürücünün mühendislerle çalışırken ve pist üstünde gösterdiği olgunluktan etkilendi.”

“Önümüzdeki aylarda onların yeteneklerini gösterebileceği 2013 aracını üretmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.


Yorumlar

  1. İyi bir araçta görmek lazım beni bu sene pek etkilemediler.Seneye güzel bir araç yaparlarsa beklentileri karşılama adına iyi olur.Şu Newey ara sıra kardeş takımada el atsa iyi olur hani.

  2. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Too Rosso en iyisini yapti..
    Jean Eric sezona kötü başlasada yaris performansi ile takimina puanlar kazandirarak kendisini kanitladi.

    Daniel Ricardoyu açikcasi Jean Eric'i gecer diye bekliyordum fakat olmadi..Ama çok iyi bir pilot..

    Gelişmeleri gerek.İkiside çok sağlam pilot.Sadece kabuklarini kirmaladri lazim..Umarim Toro Rosso 2013 de iyi bir araç verir..Bu ikiliyide dagha ayrintılı izlemis oluruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir