McLaren Pilotları Red Bull'u Yenebileceklerini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Jenson Button, “Bana kalırsa burada yakın bir yarış daha olacak. Hindistan’da ilk üç takım arasındaki farkın şu anda birbirine çok yakın olduğunu gördük. Bu yüzden sıralamayı tam olarak tahmin etmek zor.”

“Son birkaç yarışta olduğu gibi Red Bull’un hafta sonuna açık bir avantajla başlayacağını düşünüyorum. Ama antrenmanlarda atacağımız temiz turlarla onlara yaklaşabileceğimize inanıyorum.”

“Hindistan GP’sinin en tatmin edici yanlarından biri ön grupta temi bir şekilde mücadele verebilmemiz oldu. Bu harkaydı. Burada DRS ile bile geçiş yapmak çok zor olacak olsa da yine harika bir mücadele yaşayacağımızı umuyorum.Bu da taraftarlar için harika olurdu.”

Hindistan’da yarışı dördüncü sırada tamamlayan ve geçen sene Abu Dhabi’yi kazanmış olan Lewis Hamilton ise Red Bull’un burada yenilmez olmayacağı görüşünde.

“Otomobili gerçekten zorlayabileceğiniz bir pist. Ben de en çok bundan zevk alıyorum. Çok çeşitli virajlar var. İlk sektördeki hızlı virajları seviyorum. Marina bölümünde iyi bir tur ortaya çıkarmak da oldukça güzel. burada iyi bir mekanik denge çok büyük fark yaratıyor çünkü sürekli yön değiştiriyorsunuz.”

“Bu pistte Red Bull hep iyi performans sergiledi ancak bizim yarış tempomuz da New Delhi’de oldukça güçlüydü. Hindistan’daki yarıştan gerçekten zevk almıştım. 60 tur tam gaz gitmenin ödülü küçük bir dördüncülük oldu ama daha hızlı gidemezdim. Abu Dhabi’de güçlü bir yarış çıkaracağımıza inanıyorum.”

 


Yorumlar

  1. Giden gitmiştir bu saatten sonra hiçbirşeyin geri gelmesi mümkün değil. Takım üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır. Lewis'in kararına saygı duyuyoruz herkes için hayırlısı olsun…

  2. Kesinlikle katılıyorum Mclaren lewisin kalmasını istedi ama olmadı Yani olay lewiste bitti mclarenda değil…

  3. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    Lewis'e çok iyi bir teklif yapmışlar bunu kendiside kabul ediyor. tercihi o yönde olmuş. sanki McLaren göndermek istemiş gibisinden yorumlar yazmayı bırakın. Lewis öyle istemiş yapacak bişey yok.adamı zorla tutacak halleride yok.

  4. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    Tek yarıslık bu dusuncenız tabı 2011 dekı yarısı referans alarak konusmak kolay, şu bır gercekki Ferrari ninde Mc lerınında (Alonso nun sampıyonluk sansı da dahıl) pusuya yatıp Vettel in yarıs dısı kalmasını beklemek baska bır cozum yolu kalan yarıslarda pembe gözluklerle bakmak olur…

  5. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    "Otomobili gerçekten zorlayabileceğiniz bir pist. Ben de en çok bundan zevk alıyorum.

    Hamilton gibi bir pilotum olsun 5 million $ borcum olsun.
    Martin duy kulağını aç.Gözünü aç da ne kaybettiğine bir bak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir