Hamilton, Mercedes'in Formundan Endişeli Değil

yazar:

kategori:

Mercedes, Hamilton’la gelecek sene için anlaştığını duyurmasından beri tek bir puan bile kazanamadı.

Hamilton “Bu durum beni bazen orada olup puan kazanma isteğiyle karşı karşıya getiriyor. Verdiğim karardan dolayı çok mutluyum ve şu anki durumun kararım üzerinde etkisi yok.”

“Bazen insanlar yollarını kaybederler ve biz de geçmişte puan kazanma konusunda zorlandık.”

“Ancak ben onların sorunlarını görmeye odaklanmadım. Bu durumu farketmedim.”

“Ben takımım için takımlar şampiyonluğunu kazanmaya odaklandım ve maksimum puanı kazanmaya çalışıyoruz. Teorik olarak markalar şampiyonluğunu kazanmamız mümkün bu yüzden tüm silahlar bunun için çekildi.” dedi.

Hamilton, Mercedes’e katılırken yaşayacağı sıkıntıların farkında olduğunu ancak son haftalarda takımın verdiği görüntü ile işinin biraz daha zor olabileceğini söyledi.

Hamilton “Kararı verdiğimde zaten biliyordum. Görevin ne kadar büyük olacağını biliyordum. Gerçekten bu zorluğu düşündüm ve büyüklüğünü gördüm. Bu görev muhtemelen gittikçe daha da büyüyor ancak heyecanlıyım.”

“Gerçekten yeni insanlarla tanışmak için, farklı ortamda olmak ve o ortama girmek için sabırsızlanıyorum.” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton, Mercedes'in Formundan Endişeli Değil” için 7 yanıt

  1. Mercedes'in formundan hiç kimse endişeli değil zaten…3 yıldır yaptıkları konuşmalar ve icraatlar gelecekteki formlarının garantisi zaten…beter olsunlar.

  2. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Herhalde söylenebilecek en doğru şey budur, takımın yapabildiği kadarında bile MSC'nin tecrübesi ve olgunluğu büyük pay sahibi, iki yarış kötü gidince takıma carlamaya başlayan Hamilton'un dediği büyük görev ne olacakmış anlamadım. MSC'den daha mı fazla tecrübesi var? Mağlubiyeti MSC kadar olgunlukla karşılayıp ondan dersler çıkarmaya mı çalışabilecek? Geçiniz…

  3. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Böyle terbiyesiz yorumları nasıl yayınlayabiliyorsunuz anlamadım. Mersedes taraftarı son üç senedir neye basıyorsa ona basacak seneye de dostum merak etme. Para var, adam var, herşey var ama başarı yok. Ne değişecek ki seneye? Her sene olduğu gibi ilk birkaç yarış birkaç küçük kıvılcım, sonra gelsin puan alma mücadelesi. Seneyenin araçları bunun devamı olacak, Mercedes bu senenin sorunlarını çözemedi ki seneye için başarılı referqans olsun bu yılın aracı? Egzozu da kopyaladı, her şeyi yaptı ama takımın kapasitesi bu kadar sayın terbiye ve zeka yoksunu yorumcu. Bazı haberlerin altına futbol takımı tutar gibi takım tutmayın falan diye yorum yapıyorsun, senin tavrından başka futbol taraftarlığı tavrına yakın bir tanesi yok bu forumda

  4. 2013'te 20 yarışta 20 kupa alır Lewis Hamilton. Michael Schumacher'e 3 yılda 1 kupa aldırdılar. Hamilton'a da belki 1 senede 3 kupa aldırırlar belki. 2014 ise tam bir muamma. Lakin Mercedes motorlarının üstünlüğünü düşünürsek 2014'te hakikaten 20 de 20 yapabilirler. Tabi eski meşhur Mercedes motorları patlamalarını görmezsek. Diğer taraftan Renault'un da turbolarda ne kadar iyi olduğunu geçmiş yıllardan; Fİ tarihlerinden biliyoruz. Ferrari'yi de yabana atmak olmaz elbette ki.
    Hamilton, para için yaptıysa çok ayıp etti ama 2014 için yaptıysa o zaman işler değişebilir.

  5. Bende katılıyorum sana,eminim 3 senede Msc ile dataların altını üstüne getirmişlerdir,ve doğru paket varyasyonunu bir araya getiremedikten sonra parça parça iyi sonuç veren güncellemelerin ana paket içinde de iyi sonuç vereceği söylenemez,kaldı ki seney kurallar da değişmeyecek,mercedes gelişirken redbull ferrari ve mclaren duracak mı? Asla!! Yani her halükarda 1 adım hatta 1,5 adım geride şuan için diğer takımlardan,lotusu da katarsak işin içine seneye mercedesi sıkıntılar kaldığı yerde bekliyo olacak gibi=)

  6. Seneye Mercedes şampiyonluk kovalıyormuş vallahi ne gülerim varya 🙂

    Olur olur canlarım F1 burası daha dün esamesi okunmayan orta sıra takımı Redbull bir açıldı pir açıldı adamları 3-4 senedir yakalayamıyor fabrika takımları 🙂

    O zaman Msc taraftarları mercedesi basmaz ise ne olayım 😀

  7. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Bu projenin Michael Schumaer ile başarıli sonuclanamamasi(ki Mercedes yuzunden) doğrusu Hamilton'ın da başaramayacagi diusuncesindiyim.Her ne kadar yetenekli olsa dahi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir