Williams Kaybedileni Geri Almayı Amaçlıyor

yazar:

kategori:

Williams teknik sorumlusu Sam Michael, gelecek hafta sonu Magny-Cours’dan başlamak üzere takımının daha hızlı pistlerde geçmiş hayal kırıklıklarını telafi edeceğini umuyor.

Monako ve Monteal’de puan alamayan Grove kökenli takımın teknik sorumlusu, daha sert lastikleri gerekentiren yüksek hızlı pistlerde sıkıntı yaşamasına rağmen araçlarındaki gelişmelerin kendilerini daha rekabetçi yapacağına inanıyor.

Sam Michael: "Henüz geçtiğimiz pistlerde bu tip pistler arasındaki ana fark, yüksek hzlı virajlar ve bununla birlikte lastik hamurları"

“Yumuşak ve çok yumuşak lastiklerde olduğumuz yerde, rekabetçi görünüyoruz ama Barselona gibi yüksek hızlı pistte son bulunmamızdan bu yana aracı bir parça geliştirdik."

“O zamandan beri çok fazla mekanik ve aero performans elde ettik ve dahası da gelecek"

Williams, Monako’dan bu yana takımlar sıralamasında 4.lükten 6.lığa geriledi ve Michael, kaybedilen yerin geri kazanılacağından umutlu.

Michael: “Tempo açısından, son bir kaç yarış boyunca kesinlikle orta grubun en hızlısıydık ama bundan faydalanamadık"

“Bu yüzden Magny-Cours’a gidip, son bir kaç yarışta olan puan eksikliğini düzeltmeye çalışacağız"

"Oraya çok iyimser bir şekilde gidiyoruz ama şampiyonadaki 4. sırayı geri almanın zor bir mücadele olduğunu da biliyoruz"

Williams’ın yıldız pilotu Nico Rosberg de Sam Michael’in görüşleriyle hemfikir ve Barselona’daki testlerde takımın ilerleme kaydetmesini bekliyor.

Nico Rosberg: “Fransa ve İngiltere’de kullanacağımız bazı güncellenmiş parçaları denemek için Barselona’ya gidiyorum"

“Aerodinamik hassasiyet, yüksek ve düşük hızlı virajların karışımı nedeniyle her iki pistte de hayati öneme sahip"

“Monako ve Montreal’deki iki hayal kırıklığı yaratan sonucun ardından amaç, mümkün olduğunca kısa sürede puan bölgesine geri dönmek."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir