Kubica "BMW'nin Dayanıklılığı Kilit Nokta"

yazar:

kategori:

Formula 1 2008 Dünya Şampiyonası Lideri Robert Kubica, bu seneki etkileyici performansında kilit noktanın BMW Sauber’in etkileyici dayanıklılığı olduğunu söyledi.

Polonyalı pilot Kanada’da aldığı galibiyet ile pilotlar klasmanında Lewis Hamilton ve Felipe Massa’nın 4 puan önünde ilk sıraya oturdu.

Kubica geçen sene çok kötü bir sezon geçirmiş ve bir çok mekanik sorun yaşamıştı. Kubica bu seneki performansının BMW’nin dayanıklılığı sayesinde olduğunu düşünüyor.

Kubica “7 yarış sonunda pilotlar şampiyonluğu liderliğini beklemiyordum çünkü aracımız kesinlikle pist üstündeki en hızlı araç değil”

“Ancak tamamen bir dayanıklılığa sahibiz. Geçen sene bu konuda bazı sorunlar yaşıyorduk ancak o zamandan sonra büyük gelişim kaydettik.”

“Bunun yanında tüm takımda olduğu gibi pit ekibi de iyi iş çıkarıyor.”

“Bu sene deüzenli olarak puanlar kazandım ancak bunun devam edeceği konusunda emin değilim.”

“Her yarışa özel odaklanacağım ve her durumda maksimum puanları almaya çalışacağım. Kesinlikle dayanıklılık kilit nokta ve araçta biraz daha gelişim gösterebilmeyi umuyorum. Daha sonra iyi şeyler başarabiliriz.”

“Ne olursa olsun durumdan en iyi sonucu çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Böyle olursa kim bilebilir belki yine aynı durumla karşılaşabiliriz. Kesin olan bir şey var, bunu için her şeyimi vereceğim.” dedi.


Yorumlar

  1. serkan kıskançlık krizlerine girmişsin hemen adam sadece dayanıklılık çok önemli demiş her yarışı kazanacam dememişki.

  2. sende bir gün sorun yaşıcaksın kubi:) bu herkes için geçerli..

  3. akıllısın, geveze değil!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir