Hulkenberg: "Daha Fazlasını Bekliyordum"

yazar:

kategori:

Antrenmanlarda oldukça iyi dereceler elde eden Hulkenberg, sıralamalarda ancak 11. olabildi.

Hulkenberg “Bugünden biraz daha fazlasını bekliyordum ancak aracımız serin koşullarda pek rekabetçi görünmedi. Son seansta güneşli koşullarda aracımda daha mutluydum. Belki serin hava kötü etkilemiştir.”

“11. sıradan başlayacağım ve puanlardan sadece 1 sıra uzaktayım. Lastik seçimi açısından serbest olacağım ve umarım bu avantajı kullanıp puanlar kazanırım.” dedi.

Di Resta “Aracın dengesinde sorun yaşıyordum ve aracı sürmek çok zordu. Bu yüzden zor bir sıralama olacağı belliydi. Uzun sürüşlerim fena değildi ancak yine de araçtan maksimumu çıkarma konusunda zorlanıyorum.”

“Yine de puan kazanma mücadelesi için iyi bir konumdayız ve yeni şasi içerisinde kendimi daha rahat hissediyorum. Uzun oyunu yarın oynayacağız çünkü muhtemelen lastikler beklenenden daha uzun süre dayanacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. zm8wnq Payday loans called so as you are approved smaller cash credit status. , <a ****="http://canvas2.com">fast loans</a>, fast loans, http://canvas2.com fast loans, 22756, <a ****="http://ev-soft.com">unsecured loans</a>, unsecured loans, http://ev-soft.com unsecured loans, lzfzg,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir