Raikkonen'in Hedefinde Red Bull'lar Var

yazar:

kategori:

Raikkonen sıralamalarda önceki yarışlara göre fena iş çıkarmadı ve yarınki yarışa 5. sıradan başlayacak.

Raikkonen “Sıralamalar iyiydi. Araç tüm hafta sonu boyunca mükemmel değildi ancak yine de ayarları son yarışa göre değiştirememe kararı aldık. Ve bu doğru karar oldu çünkü sıralamalarda araç en iyi durumundaydı.”

“Yarın elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bakalım iyi bir start alıp hemen Red Bull’ların arkasına yerleşebilecek miyiz? Ardından neler olacağını göreceğiz.” dedi.

Romain Grosjean “Benim için sıralamalar pek iyi geçmedi ve gridde 10. sıra umduğum pozisyon değildi. 3. seansın son turunda yol tutuşum yoktu ve daha fazla performans bulamadım.”

“Daha öncesinde araç iyi durumdaydı. Yarış için yapmam gereken bazı çalışmalar var ve yarışta araç ile benden daha fazlasının geleceğini düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. redbullar degil artık tek redbull var.aman kimi bize elleme biz bi geçelim sonra naparsan yap webbere mi atlan maldonadoya mı sen bilin

  2. aslanım koçum benim

  3. Kimi bugün çok iyi iş çıkardı araçtan max. aldı redbulllara da oldukça yakındı…Haydi hayırlısı artık yarın bir podyum çok güzel olur hem 3.lüğümüz için hem bizim için 🙂

  4. aman haa maldonado ya dikkat ….kimi geldi yarışlara tat geldi . koçum benim

  5. Sonuçta hepsi reno motoru lotusta redbull da önemli olan kullanabilmekte o motoru

  6. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    bu araçla burdan baslamak çok iyi zaten butun sezon oldugu gibi kazalardan uzak durmak çok önemli olacak startta ins podyum gelir ( maldonado dan kurtar paçayı kimi gerisi gelir 🙂

  7. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus
    Raikkonen "Sıralamalar iyiydi. Araç tüm hafta sonu boyunca mükemmel değildi ancak yine de ayarları son yarışa göre değiştirememe kararı aldık. Ve bu doğru karar oldu çünkü sıralamalarda araç en iyi durumundaydı."

    Mükemmel değil, en azından Schumacher gibi değil.

  8. yuru be aslanım kim tutar seni kazanırsın belki pınarbasında yarısta olucagımdan izleyemicem ama kalbimiz seninle!

  9. herkezde gözünü redbull a dikmiş bakalım nasıl olacak sanmıyorum düzlük hızı reno motoru iyideğil

  10. şuanki hali (ki ben hala tam performans olduğuna inanmıyorum) sezon başında olsaydı şampiyonluğun en büyük adayıydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir