Button, Hız Eksikliği Karşısında Şaşırdı

yazar:

kategori:

Hamilton Abu Dhabi’de pole pozisyonunu kazanırken Button 0.7 sn yavaş kaldı ve ancak 6. olabildi.

Button “Tüm hafta sonu mutluydum ve performansımız iyiydi. Ancak sıralamalarda iyi değildik ve neden böyle olduğunu bilmiyorum. Bilseydim çözerdik ancak bilmiyorum.”

“Açıkçası aracımız çok hızlı, Lewis açık farklı polü kazandı. Ben ise 0.6 sn yavaş kaldım. Çok geride kaldık.” 

“Çok zorlandım. Viraj girişlerinde önden kayma vardı. Çekiş çok zayıftı. Ön ve arka tekerler kilitleniyordu. Çalışmayan çok şey vardı.”

“Ancak cuma günü aracımız ağır yakıt yüküyle iyiydi ve en uzun sürüşü biz gerçekleştirdik. Umarım bunu iyi bir şekilde kullanırız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. 7LcZ5i The interest rate charged is dependent on one's credit history, if you do not have a good credit record then your interest rate could be a bit take these finances online as well. You just need to fill an nature as they carry a bit high interest rate. , <a ****="http://canvas2.com">uk pay day loan</a>, uk pay day loan, http://canvas2.com uk pay day loan, =-(((, <a ****="http://ev-soft.com">unsecured loans</a>, unsecured loans, http://ev-soft.com unsecured loans, :P,

  2. bi sakin olun bu ne heyecan adam bi sıralamada kötü kaldı diye neler yazmışsınız bakalım bi yarışı görelim

  3. Farklı bir ayara sahip olmuş olabilir Hamılton!a göre ama umarım yarışta ağır yakıt yüküyle antrenmanlardaki performansına yakın bir başarı elde edebilir.

  4. hahah uzn lafa gerek yok sen yavas hamılton cok hızlı bı pılot fark ondan seneye prez senı perısan edecek gıbı eger esıt sansda olursanız

  5. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    Perez istediğimiz gibi çıkmazsa, yandık ki ne yandık. uzun yıllardır takip eden bir taraftar olarak yeni sezona ilk defa pilot diziliminden hoşnut olmayarak gireceğim. eskiden aracımız hızlı mı olacak yavaşmı diye düşünürdük, pilot kısmını kafaya takmazdık, çünkü güvenirdik hızlarına(hızına). şimdi her ikiside kafada soru işareti.

  6. Lewis Hamilton avatarı
    Lewis Hamilton

    Button'nın yavaş kalma sebebleri

    1)HIZ EKSİLİGİ
    2)ARACIN DENGESİ YOKTU

    artık başka sebeb bul ya 😀

  7. Yusuf  Hitay avatarı

    nedense biz şaşırmıyoruz.

  8. senin gibi pasif bir pilot nasıl mclaren de yarışıyor halen anlamıyorum hamilton mclaren in gerçek gücünü gösterdi bugün arada bir yapıyor bunu ama o da problemli pilot istikrar yok e sendede button efendi yetenek yok kimi veya schumi o koltukda oturuyor olsa sırf yetenek ve tecrübeleriyle şampiyonluğa oynarlardı hele ki schuminin mercedes gibi ucube bir takımın üstelik b aracını kullanıyor olmasına rağmen monaco da ve yağmurlu yarışlarda yaptıklarını düsünürsek yasadığı tüm mekanik arızalara sayısız problemlere rağmen söylenecek bir sey yok nico nun aksine sürekli sorunlar arızalar yaşadığı o b aracıyla bile sıralama ustası rosberge kafa tuttu bu sene daha da yaşlanmasına rağmen.

  9. button bir kere de elimden geleni yaptım ama hamilton benden hızlı de birader yahu. hep sızlanıyor hep sızlanıyor.

    ''önden kayma yaşıyordum, ordan x yaptık ama olmadı. zye girerken ortadan zırtlama yaşadım. mutlu değilim, neden olduğunu bilmiyorum. zortlasaydık olabilirdi belki ama zırtlatamadığım için.. neden yavaşız anlayamadım''

  10. mclarenin seneye kaldigi pilota bak.. whitmarsh sende bunu gormuyorsan artik bisey diyemem ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir