Massa: "Zor ve Karışık Bir Hafta Sonu Oluyor"

yazar:

kategori:

Sıralamalarda en azından 3. çizgiyi hedeflediklerini söyleyen Massa, yarışta yükselmeyi hedeflediklerini belirtti.

Massa “Bizim için zor ve karmaşık bir hafta sonu oluyor, en azından şu ana kadar öyleydi. Yarışa daha üst sıralardan başlamayı umuyorduk, en azından gridde 3. çizgide olmayı bekliyorduk.”

“3. seansta tek set temiz yumuşak lastiğim olduğu için takım arkadaşıma göre farklı bir program uyguladım. Geriye baktığımızda bu en iyi çözüm değildi ancak o şekilde düşündüğünüzde her şey daha kolay oluyor.”

“Burada tüm güncellemelere sahip değildim: harika değildi ancak Fernando’nun sonucuna bakınca çok fark yok gibi görünüyor. Son turumda bir virajda arkadan kayma sorunu yaşadım ve biraz zaman katbettim. 8. olabilirdim ancak pek bir şey değişmezdi. Dürüst olalım, bugün bundan daha fazlasını almamız zordu.”

“Yarış performansımızın iyi olmasıyla birlikte yarın bir kaç sıra kazanmayı umuyoruz. Bu pist bazı araçlara çok uyuyor gibi. Mclaren’ler son 3 yarışta pek hızlı değildi ancak Hamilton gerçekten kolayca pole pozisyonunu kazandı.” dedi.


Yorumlar

  1. Ferrari%100 avatarı

    Güncellenmiş araç olsaydı acaba ne tür bi derece yapardı felipe acaba ferandodan hızlı olabilirmiydi bence olabilirdi Massa şimdi tam massa

  2. bundan cıkan sonuc bu adama esıt arac verılmıyo demekkı

  3. harun bodur avatarı

    çok doğru bir yorum elinden geleni yaptı

  4. bazı parçaları güncellenmemiş araçla, tek set soft lastikle, en saçma zamanda piste çıkarak, tek hakkında yaptığın tur zamanı ile;

    fernando "maksimumu çıkardım" alonso'nun 2 soft lastikli, 2 zaman turlu, en güncel parçalarla donanmış aracıyla, pistin en müsait zamanlarında attığı 2 hızlı zaman turundan 0,140 saniye gerisinde kalmışsan, bana da başarından dolayı takdir etmek düşer felipe. inşallah yarın da iyi puanlarla dönersin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir