Hamilton'un Pole Turu – 2012 Abu Dhabi GP

facebook video indirme

Hamiltonun Pole Turu – 2012 Abu Dhabi GP – TRF1


Yorumlar

  1. yusuf perçin avatarı
    yusuf perçin

    Açık 4 teker bir araç kullanmadığın belli. Kerblerin ne işe yaradığına bir kez daha bakmanı tavsiye ediyorum. Dumper ne demek bunları iyice araştır.

    Zor pist istiyorsun. Çin zor bir pist. Virajların yapısına bakarsan anlarsın. Monaco da oldukça zor.

    Silverstone un eski hali oldukça zorlayıcıydı. Belçikayı söylemiyorum bile.

    İtalya da Lesmo lar oldukça zorlayıcı. Suzuka belki de en tehlikeli pist.

  2. Sinan Cem Aziz avatarı
    Sinan Cem Aziz

    Lewis Hamilton burada her zaman klas sürmüştür, 2010 dan önce 2009 da da o aracıyla herkese sürüş dersi vermişti büyük farkla Red Bull ların önünde pol kazanmıştı -ikici yarıdaki neredeyse en hızlı araçtı Toyotalarla- ama yine bugünkü gibi yarışta çekmek zorunda kalmıştı orada da Kovalainen e büyük fark atmıştı bu turu da geçen seneki turuda çok iyiydi benim kendimce anladığım Lewis vitesleri en iyi düşüren pilot özellikle sağa dönen virajlarda -genel olarak- aynı anda vites düşürürken belki de en çok burada fark yaratıyor geçen sene de ikinci olmuştu sıralamalarda Formula 1 in resmi sitesinde duruyor hala izlemeni tavsiye ederim.

  3. İnanılmaz bi tur atmış mükemmel akıcı.

  4. cevaplaya basmadan bana cevap vermişsin, neye göre kolay? bu pistten başka hangi pistte bu kadar kerb üstünden atlama var? aracın dengesi kerblerden atlarken o kadar bozulurken tur atmanın, aracı dengede tutmanın kolay olduğunu mu sanıyorsun? ya da oturduğun yerden hamilton'u izleyince kolay mı geliyor. bence 2. şık. bu piste kolay diyorsan zor pist hangisiymiş söyle de bilelim.

  5. yusuf perçin avatarı
    yusuf perçin

    Pist oldukça kolay bir pist. Pilotaja gerek yok. iyi bir araçla hata yapma imkanı çok düşük.

  6. resmen sıfır hata ile tur atmış. aynı araçla bu turu atabilecek başka sürücü yok gridde. bir de silverstone 2010'da aracı ağlattığı tur var. button'un 12. hamilton'un 4. olduğu. aracı ağlatmak o olsa gerek. sitenin video bölümü varsa paylaşırım, youtube'da falan bulamadım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir