Telmex Patronu, Sauber Koltuğu için Gutierrez'i Dile Getirdi

yazar:

kategori:

 

Sergio Perez’in McLaren’a transferinin ardından dünyanın en zenginlerindne birisi olan Slim, yerine diğer vatandaşı Gutierrez’i işaret etti.

Cancha dergisine konuşan Slim: “Sauber ile gelecek sene üzerine görüşüyoruz. 2013’te de onlarla devam etme niyetmiz var; Meksikalı bir pilot ile birlikte ki bu Esteban Gutierrez”

Sauber, Nico Hulkenberg’in 2013’te adına yarışacağını duyurmuştu; Kamui Kobayashi’nin durumu sponsor eksikliği nedeniyle zor görünüyor.

Gutierrez, geçen hafta sonu Hindistan’da Perez’in hastalığı nedeniyle ilk antrenmana katılmıştı. Meksikalı pilot aynı zaman bu hafta Abu Dhabi’de gerçekleşen Genç Pilotlar Testi’nde de boy gösteriyor.

 


Yorumlar

  1. Olay bitmiştir bence…

    Yar saçların lüle lüle, Kamui sana güle güle 🙁

  2. Slim dayi 'ay sonu faturayi kesin parayi alin' demis.

  3. turk telekom da bana sponsor olsa keske:D…

  4. o ne bicim kaş lan 😀 😀

  5. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Bence Koba kalmali seneye Hulk ile yarissinlar.Hulk'da gidince Frinjs ya da estaban yarjişir. :p

  6. Sanki 90'larda sponsorla yarışmak vardı.Nostaljilik oynamayın,o zaman kimse doğru düzgün para ödemiyordu yeteneğiyle koltuk bulabiliyordu.Şumi de bir yarış para ödedi,zaten sonra eddie jordan yeteneğini görüp takım aldı adamı.Yani ortada açlıktan kırılıp da yarışmak gibi bir durum yok

  7. arkamda slim olsa 7 sülalem ömür boyu yesek o para bitmez.ama allah daha fazla versin.helal kazanıyorsa tabi.ayrıca pilotların para ile koltuğu kapması beni çok üzen şeydir.oysa kurt schumi yarışabilmek için kendi para ödüyordu.bırakın sponsoru tamircilikten kazandığı para ile.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir