Kovboy-ashi, Gerçek Teksaslı Görmek için Sabırsızlanıyor

yazar:

kategori:

 

Geçen hafta sonu Abu Dhabi’de 6. olan Japon pilot, Austin’deki COTA pistinde Sauber’in ne yapacağı konusunda hiçbir fikri olmadığını belirtti.

Kobayashi: “Daha önce Teksas’ta hiç bulunmamıştım. Amerika’da sadece New York ve Las Vegas’a gitmiştim. Bu sefer çok farklı olacağını biliyorum; belki de çok heyecanlı. Çünkü, Teksas, kovboy ülkesi. Bu yüzden umarım bazılarını görebilirim. Google Map üzerinden Austin’e baktım; güzel görünüyor.”

“Bir başka yeni Herman Tilke pisti ve (Tilke) her zaman bize güzel yarışlar sunar. Pisti simülatörde henüz görmedim; aslında neye benzediği konusunda hiçbir fikrim yok. Benim için sorun yok; bir sürpriz olacak. Oraya ilk gittiğimde pistte bir gezerim. Öğrenmesi kaç tur sürer bilmiyorum. 3 de olabilir, 10 veya daha fazla da”

Takım arkadaşı Sergio Perez ise bu yarışın kendi evine dönüşmesini umuyor.

Perez: “Bu yarış dört gözle bekliyorum. Sekiz senedir memleketim Guadalajara’ya en yakın yarış olacak. Birçok Meksikalının gelmesini bekliyorum. Bu da bana ilave teşvik olacak. Elbette bir gün Meksika GP’nin olmasını da umuyorum. Çünkü ülkemce Formula 1’e olan arzuyu çok iyi biliyorum. Ama şimdilik Austin’i, evimdeki yarış olarak görmem gerekiyor.”

“Yeni pistleri çok çabuk öğrenme konusunda herhangi bir sorunum yok. Geçen sene ilk Formula 1 sezonumda  öğreneceğim birçok pist vardı. Orada iyi bir kalabalık olacağından eminim. Hem Sauber F1 Team hem de kendim için güçlü bir sonuç almak istiyorum”

 


Yorumlar

  1. KOBAYASHI sen bos ver teksasli görmeyi ASIL o teksaslilar gercek bir KAMIKAZE görecekler onun icinde sabirla bekliyorlar :-)))))

  2. Lovely_F2008  avatarı

    O cümleyi Perez söylemiş .

  3. Kovboy görünce ne olacak? Kovboy ne ki? Bildiğin çoban, sığır çobanı.

  4. Kamui'nin yüz ifadesi… Sauber'in performansından memnun olmadığı bir yarış haftasonundan kalma, kalıcı olmamasını umuyorum 🙂

  5. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    kovboy filmleri 40-45 yıl önce olmasına ragmen çok kaliteli cekilmisler örnegin lee van cleefin sabata adlı filmi sanki 2012 de yapılmış gibi kobayashininde ilgisini cekmesi normal

  6. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Başlık Günümü Şenlendirdi 😀

    Konuya Gelirsek Umarım Austin'de İyi Bir Yarış Çıkartır. Paralı Bir Sürü Vasıfsız Pilot Varken Kamui Gibi Yetenekli Bir Pilotun Koltuksuz Kalmasını İstemiyorum.

    Çoğu F1 Fanında Böyle Düşündüğü Kesin

  7. Görkem Yılmaz  avatarı
    Görkem Yılmaz
    "Yeni pistleri çok çabuk öğrenme konusunda herhangi bir sorunum yok.''

    Kobayashi bunu söyleyince aklıma şu olay geldi. 1999'da Malezya GP ilk kez yapıldığında M.Schumacher sıralama turlarının sonunda İrvine neredeyse 1 saniye fark atar. McLaren'lara da 1.100 üzerinde. Bunun üzerine Ron Dennis. Ferrari'nin hileli araç kullandığın iddia eder incelemelerden sonra araöta birşey çıkmaz. Telemetri verilerine baktıklarında Schumacher'in gerçekten daha iyi olduğu görülür. Kullandığı yarış çizgisi, frenlemeleri, viraj çıkışları herkesten daha iyidir. Usta farkı bu tekniğiyle yaratmıştır.

  8. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Kovbay kanı var bu Kobayashi'de :).
    Sponsor bulur umarım F1 de kalmasını çok istiyorum.

  9. umarım pereze üstünlük sağlar son yarışlarda, yoksa gidici. bu arada espriyi okuduktan sonra suratım aynen resimdeki kobayashi'ye benzedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir