Hamilton Amerika'da Yakın Mücadele Bekliyor

yazar:

kategori:

Formula 1 6 sene sonra Amerika’ya dönüyor ancak yarış ilk defa yeni yapılan COTA pistinde gerçekleştirilecek.

Hamilton “Tekrar Amerika’ya gittiğimiz için çok mutlu olduğumu söylemeliyim. Harika bir ülke ve sporumuzun kesinlikle  olması gerektiği bir yer. COTA pisti sonunda modern Formula 1’e uygun bir yer gibi görünüyor. Henüz bilgisayarda ve simülatörde sürdüm ancak sürücülerin eğleneceği bir pist olacak. Taraftarların hemen seveceği yakın mücadelelere sahne olan bir yer olacak.”

“Yeni bir pist, yeni bir mücadele ve fırsat. COTA pistinde kazanan ilk kişi olmak istiyorum.” dedi.

Jenson Button “Kağıt üzerinde pistte her şey var gibi. Plan üzerinde her yeri görebiliyorsunuz. Silverstone’daki Maggotts/Becketts bölümleri var, İstanbulpark’taki 8. virajın tersi var. Biraz da Hockenheim’daki iç bölüm dahi var.”

“Bu bölümlerin memnun edip etmeyeceğini göreceğiz ancak sıkı virajlara giren bir kaç uzun düzlük de var ve en azından bunlar sayesinde geçişler olur.”

“Harika bir hafta sonu olacak. Austin’e gidip şehri, insanları ve pisti görmek için sabırsızlanıyorum. Mükemmel olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Yakın olsa ne olacak, önde giderken kenara çekip duruyorsun Mclareni… Maalesef bu rutin oldu artık, yadsınıyor… Bu kadar kırılgan ve problemli bir araba 1 sn hızlı olsa ne olur ki?

    Bence performansa odaklaşmadan önce mevcut problemleri 0 a indirmeyi başarmalı Mclaren, sene başındaki pit stop facialarının üzerine gidilince herşey normalde döndü hatta en iyisi oldular demek ki istenince oluyormuş…

  2. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    ikili arasında gerçekten bir f1 mücadelesi olmuş.
    Vettel ise baskıya harika dayanmış.
    ve herşeyin temelleri bu yarışlarda atılmış…

  3. @ spa 2000 video çok güzel daha öncede seyretmiştim

    ikiside gerçekten yağmurda olağanüstü araçlar eşit çaylak vettel tecrübeli hamiltona karşı iyi savunma yapmış o yarışı anlatan spiker düşünmüşmüdür acaba bundan seneler sonra bu adamlar formula 1 de şampiyonluk için mücadele edecekler diye vay be nerden nereye

    şu mücadeleleri formula 1 de görmek çok isterim

  4. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    06:00 / 06:20 arası klasik Hamilton.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir