Van der Garde, Caterham Anlaşmasının Açıklanmasını Bekliyor

yazar:

kategori:

Gelecek sene için Caterham’da ne Heikki Kovalainen ne de Vitaly Petrov duyurulmadı. Petrov’un sponsor desteğinin çekildiği söylenirken Caterham’ım takımlar şampiyonasında 10.luğu Marussia’ya kaptırması Kovalainen’in de koltuğunu sallantıya aldı.

Garde “Henüz bir şey imzalamadım ancak kısa sürede imzalamayı umuyorum. Orada mutluyum, takım iyi insanlardan oluşuyor. Çok sıkı çalışıyorlar ve hâlâ gelen yeni isimler var.”

“Orada oldukça mutluyum. Takım bana davranışlarım, yaklaşımım ve çalışmam konusunda şimdiden iyi geribildirimler verdi bu yüzden bir an önce anlaşmanın imzalanmasını ve gelecek sene için hazırlanmayı umuyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. 2006 sezonunda Formula 3 Euro serisinde yarışan pilotlar: di Resta, Vettel, van der Garde, Nakajima, Kobayashi, Buemi ve Grosjean…

    Hamilton ve Sutil, 2005'de aynı seriyi domine edip F1'de yer bulmuşlardı. ASM takımında şampiyon olmayan pilottan bir halt olamazdı zaten 🙂

  2. yanlış hatırlamıyorsam taaa 2006'da super aguri ile adı anılıyordu bu çocuğun

  3. Lovely_F2008  avatarı

    Girsin artık F1'e hakkıdır .

  4. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Bu takıma sempati duyuyorum.
    Ama Kovalainen'i göndermek gibi bir ahmaklık yapaersalar sempatinin s si bile kalmaz.(Kiva daha iyi bir takım bulamadığı takdirde…)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir