McLaren, Artık Hamilton'ın Başını Ağrıtmak İstemiyor

yazar:

kategori:

Hamilton, Singapur’da vites kutusu sorunu, Abu Dhabi’de ise yakıt pompası arızası nedeniyle lider gittiği yarışları tamamlayamamıştı.

Böyle sorunların ardından İngiliz pilotun şampiyonluk umutları sönmüş; McLaren da Takımlar Şampiyonası’nda yara almıştı.

 

Neale: “Abu Dhabi’deki arıza çok can yakıcıydı ama bunun yanında, geçen hafta Genç Pilotlar Testi’nde aynı araçla sorunsuz 1500 km yol kat ettiğimizi de söylemeliyim.”

“Açıkçası Takım Şampiyonası’ndaki durumun farkındayız ama yine de bu piste (Austin’e) performans güncellemeleri getiriyoruz; çok bariz bir şekilde temkinli yaklaşım benimsemiyoruz”

“Çok gayret edeceğiz. Bu yarışta iyi bir iş çıkarıp kazanmayı umuyoruz”

McLaren yöneticisi, Cuma günü antrenman programında pilotlarının bu yeni pisti öğrenmesine izin vereceklerini ifade ettt.

Neale: “Cuma günü ilginç olacak: Pilotlar pisti öğrenecek; mühendisler ise çalışma programı ile pilotlara pisti öğrenme zamanı tanımaları arasında denge bulmaya çalışacak.”

“Cuma günkü ilave lastiğin yardımı olacak. Yeni piste gitmek her zaman güzeldir; bu sefer özellikle güzel olacak.”

“Elbette fiziksel olarak orada bulunmadık ama simülasyonları gördüm. Rakım değişiklikleri, bazı virajlardaki kör apeksler gerçekten heyecanlı bir yarış ortaya çıkaracak.”

“Olağan şüphelileri önde göreceğimizi bekliyorum ama umarım bir McLaren pisti olur”

 


Yorumlar

  1. mümkünse bir olup Red Bull'un başını ağrıtın 😀 onların uzayıp gittiği yarışlar gerçekten sıkıcı oluyor…

  2. o kendini biliyor crasher.sözüm sana değil senin kaliteli yorumlarını biliyorum.bir kişiden rahatsız olabailirsin ama 3-5 kişiyi hedef alıyorsan sen holigansın derim.o kendini biliyor.

  3. Afedersin! Anlamadım?

  4. iki lafından biri provakatör ortalık karıştıran laf atan dersen başkalarına söz hakkı doğar.ne keko nede diğerlerinin düşüncesine sen kelepçe koyamazsın.şu sitede en dobra yorumları keko yazıyor.durduk yere eşşeğin aklına karpuz getiren sensin bir heykelini koyda odan tap bari.

  5. "Olağan şüphelileri önde göreceğimizi bekliyorum ama umarım bir McLaren pisti olur"
    Satoshi Tomiie ben ve Lewis Hamilton O filmden etkilenmişiz
    >:)

  6. Aynen öyle 🙂 2005'ten beri Raikkonen'i destekliyorum ancak Vettel'in yaptıkları hoşuma gittiği için O'na da sempatim var sadece 🙂

  7. geçen hafta Genç Pilotlar Testi'nde aynı araçla sorunsuz 1500 km yol kat ettiğimizi de söylemeliyim.

    Bir yarış ortalama 300km dersek 5 yarış yapar ama iki pilotumuzunda sezonun ikinci yarısında 5 yarış üst üste finish görmüşlüğü yok. Umarım seneye" ya dayanıklı ya hızlı" değil "hem dayanıklı hem hızlı" araç olmayı başarırız.

  8. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Crasher Red Bull'cu değil. Raikkonen'ci. :))
    Raikkonen ve Vettel, iyi arkadaş oldukları için bazı anlarda Vettel'i, destekliyor. Yorumlarından anladığım kadarıyla bu böyle :))

  9. Elbet bir gün bizimde yüzümüz güler nediyeyim :((

  10. Al bendende o kadar raikonenin 2003 2005 hamiltonun 2007 belki 2010 ve 2012 şampiyonluklarını kaçırması bunlardan en azından iki yada üç tanesini şampiyon bitirebilirdik ama olmadı. Ama ben takımımın verdiği heyecanı bu senenin sonuna kadar her zaman safkan hızlı bir pilotu olmasını sevdim.
    1-2 sene bocalayabiliriz ama McLaren hep F1 de olucak özellikle de artık ticari yönden de gelişen bir yapımız var. Keşke Rosbergi alsaydık Merc den, Perez tam bir kapalı kutu sanki daha bi buttonvari pilot. Bakalım hepimizi izleyip görücez. bide artık bi takımlar şampiyonluğu da özledik ya yapmışken dubleli bi sene gelsin…

  11. Al bendende o kadar raikonenin 2003 2005 hamiltonun 2007 belki 2010 ve 2012 şampiyonluklarını kaçırması bunlardan en azından iki yada üç tanesini şampiyon bitirebilirdik ama olmadı. Ama ben takımımın verdiği heyecanı bu senenin sonuna kadar her zaman safkan hızlı bir pilotu olmasını sevdim.
    1-2 sene bocalayabiliriz ama McLaren hep F1 de olucak özellikle de artık ticari yönden de gelişen bir yapımız var. Keşke Rosbergi alsaydık Merc den, Perez tam bir kapalı kutu sanki daha bi buttonvari pilot. Bakalım hepimizi izleyip görücez. bide artık bi takımlar şampiyonluğu da özledik ya yapmışken dubleli bi sene gelsin…

  12. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    çok şey istemedin.

    dediğin vettelcilerin yanında el nano, arcadia, avantiferavanti, rocco junior ve sen olmayınca haberler ve yorumlar çok güzel oluyor.

    sen güzel yorumlar atabilecek birine benziyorsun ama nedense hep ortamı ateşleyen oluyorsun. mclarencilerden bir tek TEE var sizler gibi, kendince bir şeyler yapıyor ama beceremiyor. insanların düşüncelerini söylemelerine izin vermiyor, bir de üste çıkmaya çalışıyorsunuz. bunu yapmayın, bakın ne kadar güzel bir ortam oluyor burası. vettelcileri de temizlemek gerek. bir tek redbull01 kalmalı. bir de crasher.

  13. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Kıskanılası bir durum sizinkisi.Ne kadar güzel değil mi?.Keko , rambo , yeni kral , michel nostradamus ve benzeri türevlerinin olmadığı güzel haber ve yorumlar….

    Bu güzelliği bizim de yaşamamız dileğiyle.Alonso haberlerinin de kirletilmeden çamur atılmadan yalan söylenmeden yorumlanması dileğiyle.Ağız tadıyla Ferrari ve Alonso haberleri okuyabilmemiz dileğiyle.Çoluk çocuktan arınmış haberler dileğiyle.Saldırıların olmadığı yorumlar dileğiyle..

    Çok şey mi istedim.

  14. Hemde Çokkkkkkkkkkk :)) ama içim yanıyo kaybedilen şampiyonluklara :(( aşk acısı çekseydim bu kadar üzülmezdim.

  15. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    yayınlanan ilk 3 yorum
    McLaren_ Didem
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)
    McLarenForever

    Bu takımı seviyoruz.

  16. Merak ediyorum bu hafta sonuda başımıza neler gelecek.

  17. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Bu yarış bir kenara son yarışta şampiyonumuzu zafer ile uğurlamamız lazım.
    Seromoni de duygulu anlar yaşamak ve unutulmazlar sahneler için….

  18. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    sorunsuz bir haftasonu geçirirsek öp başına koy.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir