2013'te Almanya GP Olmayabilir

yazar:

kategori:

 

Bu hafta çıkan haberlerde Nurburgring’in, büyük olasılıkla gelecek seneki Almanya GP’ye ev sahipliği yapamayacağı ortaya çıkmıştı.

Ardından 2013 Almanya GP için alternatif olarak Hockenheim düşünülüyordu ve pist yetkililerinin Bernie Ecclestone ile bir süredir görüştüğüne inanılıyor.

Ama DPA haber ajansına konuşan Belediye Başkanı Dieter Gummer: “(Ecclestone ile) sürekli temas halinde olduğumuz doğru ama 2013 Formula 1 etkinliğinin Hockenheim’da olacağı konuları geçmedi.”

“Görüşmeye her zaman hazırız ama öncelik Nurburgring’in”

Bununla birlikte Gummer, 2013 etkinliğinin Hockenheim için sorunlu olabileceğini sözlerine ekledi.

 


Yorumlar

  1. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Almanlar'in milli sporu sayilır F1.
    Seferberlik yaparlar bir sekilde F1 de olurlar 🙂

  2. Malesef parayı verenin pistinde yarış olduğundan böyle güzel, seyir zevki yüksek ve efsane olan pistlerdeki yarışlar tehdit altında. Açıkçası yeni pistlerdeki yarışlardan pek zevk almıyorum. Ne olduğu belirsiz garip cadde yarışları da bu soru baltalıyor resmen. Ancak Spa, Hockenheim, Monza ve daha bunun gibi pistler hep olmalı bence bu seride.

  3. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    f1 simulatorlerınde de sahsen cok keyıf aldıgım bır pıst kesınlıkle kaldırılmamalı, asyada fazlasıyla sacma sapan pıst var oradakılerden elenmelı..

  4. Hah şimdi tüy dikildi. Yakında Monza da takvimden düşer. Dalga geçer gibi…

  5. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Olmaması kötü olur. İnşallah her sene Hockenheim'de yarış olur. F1 Nürbirgring'e bir daha gitmez İnşallah. Hiç sevmiyorum bu pisti, Hockenheim daha iyi, akıcı bir pist.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir