Grosjean: "Lotus İlk Zafer ile Enerji Dolu Oldu"

yazar:

kategori:

Grosjean “Dürüst olmak gerekirse beklediğimiz bir galibiyet değildi. Bazen kazanmak işin şansa ihtiyaç duyarsınız ve Abu Dhabi’de bu ekstra desteğe sahiptik çünkü Lewis ve Sebastian orada daha hızlıydı.”

“Ancak yarış yarıştır ve önemli olan da bu. Bu sene bir kaç defa çok yaklaşmıştık ancak bu ekstra şansa sahip olamadık. Son yarışta ise o şans bizden yana oldu.”

“Ve bu galibiyet takım için iyi oldu. 6 deniz aşırı yarışta ve hepsi art ardayken takımdaki herkes sıkı çalışmalarının ödülünü almak zorundaydı.”

“Mühendisler, mekanikerler ve fabrikadakiler için bu galibiyet ekstra motivasyon oldu. Tam olarak ne olduğunu söylemek zor olsa da omuzlardaki yük de gitti.” dedi.

Amerika için konuşan Grosjean “İyi bir yarış olmalı. Oldukça yüksek enerjili bir pist ve Silverstone’a bakarsanız orada çok rekabetçiydik.”

“Bunu tekrarlamamamız için bir neden yok. Bize yardımcı olacak bazı şeylere sahibiz.” dedi.


Yorumlar

  1. Yahu arkadaş bu Lotus ne biçim takım. Hiç mi haberi çıkmaz bir takımın ya. Bütün akşam her yarım saatte bir siteye girip kontrol ettim bir haber var mı diye ama tık yok. Tamam Kimi'yi sıkmayın fazla üstüne gitmeyin de e arkadaşım bu takımın bir medya sorumlusu ne bileyim bir patronu yok mudur bir açıklama yapacak. Bu haftasonu böyleydi şöyleydi diye iki gözümüzü boyayacak. Gerçekten rahatsız edici bir durum bu aslında…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir