Schumacher: "Beklediğimden Daha İyi Bir Sıralama Oldu"

yazar:

kategori:

Schumacher “Sıralamalar, özellikle tüm antrenmanlarda zorlanmamıza bakarsak beklediğimizden iyi geçti. Gelişmek için çok sıkı çalıştık ve bugün çok sağlam iş başardık.”

“Sıralamalarda altıncılık takım için iyi ve önemli bir sonuçtu. 3. seansta iyi bir tur attım ve araçta her şey normaldi bu yüzden maksimum potansiyeli çıkardım.”

“Burada kirli ya da temiz taraftan kalkmak arasında çok büyük fark olacak, bu yüzden Grosjean’ın cezası nedeniyle bir sıra yükselmek hoş bir sürpriz oldu. Araç yarış için istikrarlı görünüyor ve yarın mümkün olan en iyi sonucu kazanmak istiyorum.” dedi.

17. sırada kalan Rosberg “Sıralamalarda, gelecek seneki gelişim kapsamında eski egzozla piste çıktım. Dün eski egzozu kullanıp öğrenme sürecini devam ettirmek için hafta sonu devam etme kararı almıştık.”

“Araç sabah iyiydi ancak öğleden sonra Michael’in aracına göre olan fark şaşırtıcıydı. Bu yüzden yarışta daha iyi olmayı ve değişikliğin fayda sağlamasını umuyorum. Puan için zorlayacağız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Aynen Kardeşim

  2. Görkem Yılmaz  avatarı
    Görkem Yılmaz
    bana sorarsan schumi hiçbir zaman alo ve hamilton seviyesinde olamadı. hatta bence vettel bile daha iyi.

    bunu diyen zaten 2010'dan itibaren izleyen yeni yetme ergenden başkası olamaz.

  3. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    Git Schumi .. Git kaçar gibi git hemde.. Çünkü şu an senin haberinin yayınlandığı bir sitede ;

    bana sorarsan schumi hiçbir zaman alo ve hamilton seviyesinde olamadı. hatta bence vettel bile daha iyi.

    Yazıcak kadar şuursuz olan insanlar var . En iyisini yapıyorsun .. Bence bırak F1'i . Efsaneye daha fazla laf uzatmalarına izin verme . Git ki "Bi Schumi daha gelmeyecek" diyelim..

    Isteyen 17 kere şampiyon olsun , ADAMSIN EFSANESIN .

    Griddeki 5 Şampiyonu üst üste koy ikiyle çarp . Tek başına üstelerinden gelirsin .

    Sana bu cümleyi kuranları mahkemeye vermek lazım ama =) değmez herhalde

  4. gıtsın ya..hersey tadında kalmalı..o bızım schumımız ve oyle kalmalı..en ıyılerın yerı hıc dolmıyacak..

  5. schumi gitme be kardeşim yapma bu numarayı bize

  6. Bizi sensiz bırakmaya hakkın yok. Bu kadar iyiyken gitmemeliydin. Sarikiza gelince, seni herturlu ezebilecek bur aadam arabadan degil pilotajdan onde oldugunu anlamamazliktan gelmek sana mahsustur heralde.ezik herif.

  7. Hesap basit; 91 – 90 = Nico Rosberg

  8. Bende buna değinecektim sen yazmışsın bu nasıl bir ego işte allahın adaleti böyleleri büyük başarılar kazansa dünyayı ben yarattım diye dolaşır herşeyi vermiş allah ama yetenek vermemiş vasat pilot iki problem yaşadı başladı gene 3 yılda schumi mekanik arıza pit ekibinden kaynaklı problemler v.s yaklaşık 20 nin üzerinde problem yaşadı bir kere konuşmadı schuminin yaşadıklarını ne ferrari ne mclaren ne rbr pilotları yaşadı bırakın rosberg i. Rosberg in aracının aksine üstüne düsülmediği için sürekli problem veren bir test aracıyla bu sene yaptıkların için tesekkürler büyük efsane senin azmin çalışkanlığın her koşulda yarışma tutkun savaşçı ruhun kimsede yok seni özel kılanlardan biride bu.

  9. işte efsaneler efsanesi Michael Schumacher güle güle efsane şimdi biz kimi izleyeceğiz

  10. Melih Çakmaklı avatarı
    Melih Çakmaklı

    Yine üye girişi yapmamışım 🙁

  11. Dostum tebrikler,gerçekten çok iyi yakalamışsın,yani hakikaten bu nasıl bir ego,yani eski egzozdan yeni egzoza geçince mercedes 2sn gelişti de bizim mi haberimiz yok,redbulu da geçti ama bu gazla köşeyi dönemedi ondan bu halde heralde araç:-):-) Schumacher bu adama ağzının payını verirde çocukla çocuk olmuyor,ayrica F1 kariyerini tek galibiyetle noktalama işaretleri veren rosberge ancak acır yani schumi:-):-)

  12. Helal olsun ne diyelim,şu adamın emekli olması kadar üzüldüğüm sadece 1-2 şey vardı zamanında,şimdi tekrar emekli olacak bunun nasıl kaldıracağız artık bilmiyorum..sıralamada da mahvetti aptal sarışını 🙂

  13. Of be shumi üstadım,bırakmasaydın keşke.bu potansiyel bu yaşta.altındaki saçmaliklar paketine rağmen.bırakmasan keşke Allaha dua ediyorum bir izlediğim sen varsın bir de rai.gitme shumi.sauberle yarış williamsla yarış biz hor görmeyiz 3 sezondur görmediğimiz gibi gitme şampiyonum.

  14. schumi sen şampiyonlar şampiyonusun sen hurdayı bile altına çevirirsin sana herşey yakışır

  15. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    tebrikler michael 😉 yalniz su kirli-temiz taraf arasindaki fark fazla olmazda umarim Kimi iyi bir kalkis yapar(webber kotu kalkislariyla meshur oldugundan podyumda olmanizi temenni ederim hamiltonda ariza cikabilir) Vettel Kimi Michael 😉

  16. Umarım yarın herşey yolunda gider, heyecanlı bir yarış izletirsin bize. Elimizden kayıp gidiyorsun…

  17. Araç sabah iyiydi ancak öğleden sonra Michael'in aracına göre olan fark şaşırtıcıydı.

    Ah be Nico. Bu ne egodur anlayamadım. Michael değil de Michael'ın aracı öyle mi?

  18. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Adamsın Şumi Bu Sene Rosberg'ten Kat Ve Kat Daha İyisin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir