Perez: "Keşke Daha İyi Olabilseydim"

yazar:

kategori:

Perez “Sabah antrenmanlarına göre sıralamalarda çok fazla performans kaybettik ve şu anda nedenini bilemiyorum. Pist sıcaklıkları çok fazla yükseldi ancak benim için lastik ısıtma daha iyi olmadı. Aracım çok fazla arkadan kayıyordu. Muhtemelen pist koşullarının gelişmesini doğru yönde takip etmedik.”

“Tribünlerdeki herkese, özellikle para ve zamanlarından feragat edip Austin’e gelen ve bilen alan tüm Meksikalı’lara teşekkür ediyorum. Ülkemde her zaman tüm aile bir yerlere gider ve bunun kolay olmadığını, çok pahalı olduğunu biliyorum.”

“Keşke bugün daha iyi sonuç alabilseydim ancak herkes için yarın çok iyi bir yarış çıkarmaya çalışacağım. Tabi ki yarın puan mücadelesi vereceğim ancak bu kolay olmayabilir.” dedi.

Kamui Kobayashi “Şüphesiz bizim için hayalkırıklığı oldu çünkü antrenmanların ardından daha iyi bir sıralama bekliyorduk. Öğleden sonra lastikleri ısıtmak daha kolaydı ancak yine de lastiklerden maksimumu çıkaramadım. Bunun nedenini henüz bilmiyorum.”

“Yarın yarışta daha az sorun yaşamamız lazım ancak grid pozisyonlarımız nedeniyle iyi sonuç almak zor olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Aynen öle.Bir rahatlama vurdumduymazlık var sanki

  2. McLaren'le anlaştıgından bu yana performansın yerlerde sürünüyor.umarım seneye böyle berbat yarışlar çıkartmazsın.

  3. 2 kınama cezası var perez'in. 3.sünün gelmesi durumunda 10 sıra grid cezası gelecek. "bunlardan en az ikisinin başka pilota zarar verme koşulu"nu taşıyor şartları. bugün pistin meksika ile sınır olmasından mıdır, padokta gezinen carlos slim'in hatırına mıdır, tribünleri dolduran bilmem kaç bin meksikalının yüzü suyunadır bilmem. ama 3. kınama cezasını, 3. antrenmanlarda pic'i durup dururken biçmesi karşısında nasıl vermediler anlamadım. serhan acar'ın da dediği gibi, mclaren anlaşmasının ardından geçen sürede 0 puan, bir çok hata, bir miktar kaza, kınama, dur-kalk cezası…. bakalım mclaren gibi bir takım, para uğruna koltuklarından birini sattığı gerçeğiyle ne zaman yüzleşecek?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir