Hulkenberg: "Bir Kere Daha İlk 10'da Olacağım İçin Mutluyum"

yazar:

kategori:

Gelecek sene Sauber’de yarışacak olan Alman sürücü, son dönemde sıralamalarda son seansa istikrarlı bir şekilde kalmayı başarıyor.

Hulkenberg “Bir kez daha son seansa kaldığım için mutluyum ve tüm takım, özellikle dün akşam olduğumuz yere göre büyük bir çaba sergiledi. 3. seanstaki turum fena değildi ancak son bir kaç virajda Williams nedeniyle turum biraz etkilendi. Belki biraz daha fazlası gelebilirdi.”

“Genel olarak oldukça mutluyum ve yarışta güçlü olabileceğimizden eminim çünkü dün uzun sürüşlerdeki turlarımız rekabetçiydi. Yarın için bir çok bilinmeyen var çünkü geçmişe dair veri yok ancak iyi durumdayız ve bu yeni pistte sürüşten keyif alıyorum.” dedi.

Paul di Resta “Benim için zor bir hafta sonu oluyor ve lastikleri çalıştırma konusunda zorlanıyorum. Sakin bir sürüş stiline sahibim ve muhtemelen bu yüzden Nico gibi onları çalıştıramadım. İyi olan haber 13. sıranın gridde temiz tarafta olması. Böylece starttan maksimumu çıkarabiliriz.”

“Uzun bir yarış olacak ve yarın için ne umabileceğimi bilmiyorum. Araç henüz istediğim seviyede değil bu yüzden maksimumu çıkarıp iyi bir strateji ile yükselmeye çalışmalıyız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. mclaren yanlış adama bahis oynadı alacağı adam bu adamdı Hulkenberg . belkide mclaren içten içe diyiyorlardır keşke bu adamı alsaydık diye

  2. Melih Çakmaklı avatarı
    Melih Çakmaklı

    Çok iyiydi Hulk,birkez daha harika bir iş başardı.Bence Mclaren Perez'i değilde bu adamı almalıydı.

  3. Di resta'yı adeta ezdin ya daha ne olsun 🙂

  4. Hulkenberg şimdi Williams seni yolladığı için kafasını dağlara taşlara vuruyordur herhalde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir