Hamilton: "Zaferi Vettel'den Daha Çok İstedim"

yazar:

kategori:

Hamilton: “Sesimi neredeyse kaybediyordum. Çünkü pite dönüş turumda çok fazla çığlık attım.”

“Yarışta her iki Red Bull’u geçmek benim için en güzel şeydi. Yavaş araçlar rol oynadı.”

“Seb, yavaş bir aracın arkasında gecikince şansımı elde etmem gerektiğini biliyordum. Bu yüzden motorun gücünü azamiye aldım ve çılgınlar gibi zorladım. Arka düzlükte dışa çıktım ama Seb kapıyı kapattı. Bu yüzden içeri geçtim. Sonra bana doğru geldi. Çok şanslıydım; çok yakındık”

“Bugün benimle Seb arasındaki farkı ne yarattı? Ben daha fazla istedim; budur”

İngiliz pilot, McLaren’dan iyi bir şekilde ayrılmak istediğini de dile getirdi.

Hamilton: “Sezonu üst seviyede bitirmek mükemmel bir duygu. Gelecek hafta Brezilya’ya aynı performans seviyesi ile gideceğiz. Vodafona McLarenMercedes adına son iki yarışımı kazanmayı çok isterim”


Yorumlar

  1. Hakettin…

  2. Vodafona McLarenMercedes adına son iki yarışımı kazanmayı çok isterim

    Vur dedik ama öldür demedik hacı:)

  3. mehmet ceviz avatarı

    heyecandan birkaç düşük cümle olmuş özürdilerim.

  4. mehmet ceviz avatarı

    sadece bu yarışmı!!!tüm sezon en çok belkide en çok sen istedin.
    birde tüm f1 severlerin bilmesi gereken şey eğer lewis önündeki araca geçecek kadar yaklaştıysa hiçbir şekilde puan hesabına girmez ve atağını yapar geçer geçemez belki çok şey kaybeder ama atağını yapar.eğer lewise atak yapılacaksada puan hesabına girmez savunur savunur belki ordada puan kaybeder.ama yarışır.bilmediği tanımadığı ve asla tanımayacağı f1 severlere gerçekten yarış izlettirir.
    bu arada yıllık 33 milyon dolar vererek hemde kardeş takımının ve hemdegridin en gözde 2 pilotundan birini alan ve o takımın patronunun(martin wıtsmarth) gitmeden özlediği bir pilotu alan takım(mercedes) emin olun muhakkak f1 hakkında ciddi çalışmaları vardır.başarılı olur olamaz o ayrı mevzu.inşallah başarı gelir hem lewis hemde mercedes için.

  5. bu yarışın kazananı vetteldir kaybedeni alonso,dur hamilton bu yarışda piyondu , baş aktörüde Karthikeyan,dır izledik geçilmemek için ne yapılacaksa yaptı

  6. Bize bunu en iyi şekliyle gösterdi zaten. Arzusunun miktarını binlerce km ötede ki insanlara açık olarak hissettirmesi güzeldi.
    Taraftarları olmama rağmen beni tedirgin eden şey son viraja kadar acaba şimdi kırılır mı, problem çıkar mı konusuydu. Problem yaşamaması sevindirdi nedense birşeyler gelseydi yine başına üzülürdüm bu performansa karşı.

  7. Şöyle de birşey vardı. Vettelin kaybedeceği çok şey olduğu için seni yeterince zorlamadı. Seninde kaybedecek birşeyin olmadığı için olabildiğince aracı zorladın. Tabi bu demek olmuyor zaferi hak etmedin.Yine de oldukça iyi bir yarış çıkartın.

  8. Mclaren seni, sen de Mclarendeki zaferleri ozleyeceksin gibi….
    Schumiye 3 senede kaybetmeyi ogreten Mercedes in sana da farkli bir ders verecegini sanmiyorum…

  9. sen zaferi vettelden daha çok istedin

    ama sebastian vettel şampiyonluğu hepinizden daha fazla istiyor

  10. Ferrari taraftari avatarı
    Ferrari taraftari

    Konu disi olucak sordugum ama Brzeilya dusuk downforce istyiro degil mi? Eger oyleyse bence Ferrari Italiyada kullandigi paketi degerlendirerek on siraya yerlese bilir. Yagmur yagarsa isler lotoya done bilir

  11. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Hamurlar yumuşadıkça yavaşlayan Mclaren, serleştikçe hızlanıyor. Ancak her iki lastiklede Hamilton, Vettel'i, zorladı. Aracın hakkından fazlasını verdi, helal olsun diyorum. Çok iyi sürdü ve hak etti. Bir ara yarış hep bu şekilde gider dedim kendi kendime ama beni yanılttı Hamilton. Tebrikler.

  12. Ferrari taraftari avatarı
    Ferrari taraftari

    Ne kadar yetenekli pilot oldugunu dun bizlere gosterdin. Alonsoya kucuk de olsa bir sans sagladin. Vettel kazansaydi cok rahat olucakti. Simdi o kadar da degil, belki de buyuk ihtimalle sampiyon olucak ama yine de onu rahat birakmadin. Mukemmele yakin performansini tebrik etmek duser bizlere… Mclaren sana teklif yapti ama yine de ne olduysa sen ayrildin Buttona biraktin sahayi.

  13. Seni özlüyecem kavruk oğlan.İnş tekrardan bizimle yarışırsın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir