Perez: "2013'e Kadar Eleştirmenleri Susturamam"

yazar:

kategori:

Meksikalı sürücü, Mclaren ile anlaşma imzaladığından beri tek bir puan dahi kazanamadı ve pist üstünde yaşadığı bazı sorunlar Perez’in kalitesinden şüphe edilmesine neden oldu.

Perez “Son yarışların hepsini kazansaydım bile her zaman soru işaretleri olacaktı. Gelecek sene en iyi takıma gidiyorum bu yüzden Mclaren’de düzenli olarak iyi sonuçlar alana kadar soru işaretleri olacak. Bu beni pek ilgilendirmiyor.”

“Asıl hedefim burada % 100’ümü vermek ve Sauber adına sürdüğüm her an elimden geleni yapmaya devam edeceğim.” dedi.

Son yarışlara değinen Perez “İnişli çıkışlı oldu. Abu Dhabi’deki kazadan sonra Charlie ile görüştüm bana hatam olmadığını söyledi.”

“Yine aynı şansa sahip olsam aynısını yaparım çünkü orada Paul di Resta’yı geçmeye çalışarak doğru olanı yaptım. Aksi takdirde tüm yarışı arkasında geçirirdim.”

“Japonya’da Hamilton’u geçmeye çalışarak hata yapmış olabilirim ancak bazı yarışlarda aracı düşündüğümüzden daha iyi duruma koymayı başardım.”

“Bu yüzden iyi iş çıkardığımı düşünüyorum ancak her nedense son zamanda iyi sonuçlar alamadık. Yine de mutluyum ve takımım için % 100’ümü vermeye çalışacağım.” dedi.

Mclaren Takım Patronu Martin Whitmarh “Öğrenmesi gereken çok şey var ve önümüzde zorlu bir kış olacak. Ancak yine de gelecek sene onunla çalışmak için sabırsızlanıyorum.” dedi.

 


Yorumlar

“Perez: "2013'e Kadar Eleştirmenleri Susturamam"” için 4 yanıt

  1. Keske bir iki sezon daha gecirseydin sauberde dahada olgunlasip mc laren tam hazir gelseydin yine beklentim oldukca yuksek perrzden basarili olur umarim

  2. Lovely_F2008  avatarı

    katılıyorum . perez gayet sağlam , buttona gelirsek ; ne o öyle 1 sn hızlı araç lazım falan ? 2011 sezonunu atlayan insanlar mı var aramızda ? 2006 da da öne çıkmıştı . 2009 da barrichelloda da aynı araç vardı . ilk yarıştan belli etti kendini jb . buttonın ihtiyacı olan sadece tarzına uygun bi araç , çoğu pilot gibi . o da sağlam pilotlardan . mclaren fanları gereksiz yere evham yapıyor .

  3. Galiba Perez Ron un kararıydı Martin in değil.

  4. thechosenone avatarı

    ben kendisine yapılan eleştirileri haksız buluyorum. kumaşı sağlam bir pilot bence. Ayrıca da seneye buttonla iyi iş çıkarıcaklarını düşünüyorum. 1 sn hızlı araca ihtiyacı olmadığını defalarca kanıtlamış bi pilot button.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir