Red Bull Brezilya'da Yeni Alternatörü Kullanacak

yazar:

kategori:

Bu sene sık sık alternatör sorunu yaşayan takım, bu kapsamda son sorununu Amerika yarışında Mark Webber’le yaşadı. Renault, yaşanan sorunun ardından Red Bull’un son yarışta en yeni alternatör versiyonunu kullanmak zorunda olduğunu söyledi.

Remi Taffin “Çok basit. Yeni versiyonu kullanacağız. Tüm testlerden geçti.” dedi.

Red Bull, eski versiyonların daha güvenilir olduğunu düşünmesi nedeniyle bir süredir yeni versiyon alternatörlere geçmiyordu.

Taffin “Karşılıklı görüşerek karar aldık. Her şeyi masaya yatırdık ve birlikte bu yönde karar aldık.” dedi.

 


Yorumlar

“Red Bull Brezilya'da Yeni Alternatörü Kullanacak” için 4 yanıt

  1. hadi ordan ******* evladı

  2. fia,nın ayak oyunlarına rağmen vettel şampiyonluğu alacaktır . hayret ettim bütün pilotlar sanki alonsoya çalışıyor demek vettel,de bu kadar çok korkuyorlar

  3. fia,nın ayak oyunlarına rağmen vettel şampiyonluğu alacaktır . hayret ettim bütün pilotlar sanki alonsoya çalışıyor demek vettel,de bu kadar çok korkuyorlar

  4. bu sezonun şampiyonu tartışmasız vetteldir.sezon ortasından beri ferrari ve taraflı medyası önünü kesmek için yapmadık şey bırakmadı.son 3 yarıştır ellerinden gelse vetteli sakatlayıp yarışmasını engelleyecekler.renault ekibinin araca eksik benzin koyması,şikecinin birinin adeta maziyi hatırlatırcasına içine bir şey doğması şaka gibi.halada çıkıp birileri bu adamı nasıl savunuyor akla zarar.her insan taraftarı olduğu pilotta kendi kişiliğinden bir parça ararmış.toplum sağlımızın düşmüş olduğu seviyeyi görünce durum hiçte iyi değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir