Brezilya'da Yine Şiddet Konusu Manşetlerde

yazar:

kategori:

 

Guardian gazetesine göre normalin üzerindeki bu olayların nedeni, uyuşturucu konusundaki organize suç örgütleri.

Bir takım patronu: “Yeraltı dünyasında kalmıyoruz; gerçi pist oraya çok yakın. Ama takım renkleri ile dışarı çıkmıyoruz”

İki sene önce aynı şehirde saldırıya uğrayan Jenson Button: “Zırhlı araçlarımız ve polis eskortumuz var”

Times gazetesine göre ise Amerika Dışişleri Bakanlığı, Sao Saulo’daki şiddeti, kritik olarak niteliyor ve çetelerin, yabancıları hedef alabileceği konusunda uyarıda bulunuyor.

Zaten Formula 1’de şampiyonluk mücadelesinin yarattığı heyecan varken bu haberlerin gerginliğinin yanında hava durumunun da bir karmaşa yaratabileceği tahminleri, işleri büsbütün bilinmez hale getiriyor.

Brezilya’nın önde gelen kaynaklarından Climatempo, sıralama ve yarış için yoğun yağmur beklediğini açıkladı.

Daha önce Webber, yağmurlu havalarda Alonso’nun Vettel’e göre öne çıkacağını söylemişti ama Red Bull Motor Sporları Danımşanı Helmut Marko, Alman pilotun da yağmurlu havalarda iyi olduğunu ifade etti. Vettel, 2008’de yağmurun etkilediği son yarış Brezilya’da Toro Rosso ile Lewis Hamilton’ı geçmişti; İngiliz pilotu neredeyse şampiyonluktan edecekti.

Marko: “Sebastian ayrıca mükemmel bir yağmur pilotudur”

 

 


Yorumlar

  1. burak evmez gene saçmalama moduna girmiş bu arkadaşa göre

    havada

    karada

    suda

    en iyi pilot ispanyol çocuğudur o ka hızlıdır ki usain boltu bile geçer

  2. burak evmez avatarı

    Marko: "Sebastian ayrıca mükemmel bir yağmur pilotudur" tabi gördük kimin hızlı olduğunu pilotunu korumak için saçma bir açıklama markodan zaten webberi adam yerine koymuyorlar aynısını ferrari massaya yapınca herkes birden ortaya çıkar yazık!

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Brezilya'da Yine Şiddet Konusu Manşetlerde''

    Böyle bir başlık görünce aklıma hemen ''şiddetli yağmur'' geldi. Başlıkla alakasız bir hisse kapılmışım. Haberin içeriğini okumadan heyecanlandım %100 yağmur yağacak felan zannettim, konunun yağmur ile ilgili olduğunu sandım farklı oluncada üzüldüm. Bu hafta sonu yağmur gelmesini en çok ben istiyorum her halde. Haber başlığınıda kendi istediğim gibi yorumlayınca biraz heyecana kapıldım :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir