Sauber 2013'teki İkinci Pilotunu Açıklamaya Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

 

Alman pilotun yanında kimin yarışacağı yönünde haftalardır süren dedikoduların ardından Sauber, koltuğun sahibi bu hafta duyuracak. Adaylar arasında Esteban Gutierrez, Kamui Kobayashi ve Robin Frijns gibi isimler yer alıyor.

Sauber Takım Patronu Monisha Kaltenborn: “(Pilot açıklamasının) ‘sezon içinde’ olacağını her zaman söyledik. Yani Brezilya’dan önce olur; Brezilya’da olur veya yarıştan birkaç saat önce de olabilir.”

Gutierrez, takımın sponsoru Telmex ile bağı nedeniyle favorilerden birisi ama Kobayashi de koltuğu koruma konusunda elini güçlendiriyor.

Geçen hafta Austin’de konuşan Kobayashi: “Kendime güveniyorum. Bir değişiklik yok ama sorun olmayacağını düşünüyorum”

“Durum öncesine göre daha iyiye gidiyor: Para ve diğer her şey açısından. Giderek iyileşiyor. Ama göreceğiz”

 


Yorumlar

  1. Perez agzindan kaçirdi: Gutierrez 2013'te Sauber'de.

    Böyle bir twit attı Ali Ünal. Kaynağı ne bilmiyorum ama doğru duymuş olsa gerek.

  2. GP2'de 1 sezon geçirsinde görelim yeteneklerini…

    GP2'de iyi pilot kaldımı ki? Nerdeyse hepsi F1'de. Valsechi, Razia ve Leimer gibi yıllardır seride olup da şampiyon olamayanlar kaldı 🙂

    Esteban da çok yetenekli sayılmaz bence. Ama Frijns iyi gibi duruyor. Sponsorsuz sporda yer edinmeyi amaçlıyor. Gerçi onun da babası zengin 🙂

  3. Çok büyük ihtimalle Gutierrez Kobayashi'nin yerine gelecek..

  4. Daha önce de söyledim. Artık sponsorların kahrını çekmek yerine F1 ve sağlam F1 pilotlarını seven insanların desteğini almalı Koba. Bunu mutlaka yapmalı. 1 milyon Japon 10 dolar verse yeter. Diğer dünya insanları da katkı koysa arkasındaki hem maddi hem manevi destekle Koba uçar. Ben bunu bilir bunu söylerim.

  5. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Kobayashi,1 kez podyuma çıkmasına rağmen 3 kez podyuma çıkan Perez'den sadece 8 puan geride.

    Perez 7 yarıştan puan aldı ve Mclaren açıklaması yapıldığından beri Grosjean veyada Maldonado'dan aşağı kalmayan hatalar yaptı.

    Kobayashi 8 yarıştan puan aldı ve son yarışlarda ( Abu Dabi hariç ) bir varlık gösteremedi.

    Kobayashi'nin gitmesi için bir sebep göremiyorum fakat Telmex'in oluşu Gutierrez'in koltuğu alacağını gösteriyor gibi.Robin Frijns ise Formula Renault 3.5'te Bianchi'yi son yarış pist dışına yollayarak şampiyon oldu.GP2'de 1 sezon geçirsinde görelim yeteneklerini…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir