Perez, Sauber'in Gutierrez ile Anlaştığını İma Etti

yazar:

kategori:

Gelecek sene McLaren’da yarışmak için Sauber’den ayrılacak olan Sergio Perez, Interlagos’ta, yerine vatandaşının geçeceğini ağzından kaçırdı.

Japon pilot Kamui Kobayashi’nin koltuğunu koruyabileceği de söyleniyordu ama son emareler, takımdaki Meksikalı sayısının azalmayacağı yönünde.

İpanyol muhabirlerin, 2013’te Sauber’in ne kadar rekabetçi olacaklarını sorduğunda Perez, Hulkenberg-Gutierrez ikilisinin takım için büyük bir değer olduğunu söyledi.

Perez: “Araç güçlü olacak. Çünkü kurallar pek değişmeyecek. Ve takım, Nico ile tecrübeli pilotun yanında Esteban gibi güçlü bir takım arkadaşına sahip olacak.”

Gutierrez’in Sauber’de olacağını doğrulaması istenince Perez: “Açıklamayı bekliyoruz (gülümseme)”

Gutierrez, Perez’in rahatsız olduğu Hindistan’da Cuma antrenmanı ile F1’e girmişti.

GP3 ve Formula BMW Avrupa şampiyonu, birkaç senedir Sauber’in bünyesindeydi; Formula BMW’deki başarısı nedeniyle ilk defa 2009’da takımla teste çıkmıştı.

Meksikalı genç pilotun GP2’de ART/Lotus takımıyla geçen son iki sezonu, beklentileri karşılayamadı ama 21 yaşındaki pilot, bu sene 3 galibiyet aldı ve sezonu 3. tamamladı.


Yorumlar

  1. Team Sauber  C31          (Sergio Perez-Vettel) avatarı
    Team Sauber C31 (Sergio Perez-Vettel)

    Sauber'in biraz aklı varsa Kobayashi'yi takimda tutar..

  2. Gutierrez , Sauber ve Telmex dururken bunu Perez 'den öğrenmek ilginç doğrusu. Tamam beklediğim birşeydi Gutierrez 'in yarışması ama bu bilgi niye ilk Perez 'den duyuluyor. Seneye takım arkadaşı olacak olsalar o da tamam ama öyle bir durum da yok.
    Lewis iyi hoş pilottu ama nerede ne konuşacağını bilmemesi biraz takımın başını ağrıtmıştı. Umarım Perez ile aynı süreci baştan yaşamak zorunda kalmayız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir