Kobayashi ve Kovalainen 2013'te Yarışacaklarından Emin Değiller

yazar:

kategori:

Sauber’de Kobayashi’nin yerine Esteban Gutierrez’in yarışması beklenirken; Caterham’da maddi sıkıntılardan dolayı sponsor destekli bir sürücünün Kovalainen’in yerine geçeceği düşünülüyor.

Kobayashi “Geleceğim mi? Kazanabilseydim harika olurdu. Burası Formula 1. Çalışmam lazım. Genel olarak 2014’te tepede bir takımda olmak için daha büyük şansa sahibim. Göreceğiz. Sponsor bulmak için çok çalışıyorum.”

“Şu anda gelecek için bir şeyler söylemek çok zor. Çok fazla şey konuşursam onların açıklaması için bir sebep kalmaz. Birileri Kaltenborn’un bu hafta bir şeyler açıklayacağını söylüyor ancak bilmiyorum. Şu anda bir şey söyleyemem.”

“Ne açıklamak istediklerini bilmiyorum.” dedi.

Kovalainen “Bu konuda çok stresli değilim. Olan olur. Son yarışım ise o zaman utançvericidir ancak durum biraz aldatıcı görünüyor ve yapabileceğim pek bir şey yok.”

“Olacak olan şey olur. Ben sadece bu hafta sonuna, takım için mümkün olan en iyi sonucu almaya odaklandık.”

“Neler olacağını kim bilir? Deneyimlerime göre sezonun bu dönemlerine kalmak ve karar verilmemesi asla iyi değildir. Ancak şu anda durum böyle.”

“Listede olduğumu biliyorum. Tony Fernandes ile hâlâ çok iyi ilişkilere sahibim ve burada kalabilirim ancak Formula 1’de işlerin nasıl gerçekleştiğini biliyorum. Ve geç kaldığınızda bu asla iyiye işaret değildir.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Paralı Pilotların Kurbanı Olucaklar Belkide 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir