Renault, Red Bull'u Yeni Alternatörle Yarıştıracak

yazar:

kategori:

Bu sene alternatörde büyük sorunlar yaşayan Renault, son dönemde bazı müşterilerini yeni alternatörle piste çıkarırken bazılarını eskisi ile piste çıkardı. Yapılan açıklamaya göre tüm Renault motoru kullanan takımlar son yarışta yeni alternatörle yarışacak.

Remi Taffin “Artık sorun yaşamıyoruz. Her şeyin iyi olduğunu anlamak için Grosjean’ın aracındaki alternatörü çıkarıp Fransa’ya geri gönderdik. Elimizden gelen her şeyi yaptık ve her şey iyiydi.”

“Endişelenecek bir durum yok. Sorun yaşayabileceğimiz bir çok neden var ancak bunda yok.” dedi.


Yorumlar

  1. tırsıyorum bu alternatörden,yine bir arıza çıkartacak bize

  2. italyadaki alonsonun motor arızası sebep olmuştur bir anlamda şuminin farkı kapatmasına.tabii siz o tarihleri pek bilmezsiniz.bilsenizde işinize gelmez söyleyemezsiniz.neden çünkü niyet farklı.

  3. Schumi Vettel gibi fark açamamıştı, aynı puandaydılar Alonso ile Japonya'ya gelmeden önce. Japonya'da Schumi yarış dışı kalıp Alonso kazanınca Brezilya'ya pek bir şey kalmamıştı şampiyonluk için. Bu sene daha farklı, Vettel yarış dışı kalsa bile şampiyon olabilme şansı fazlasıyla var.

  4. FIA Retwork avatarı

    Düşünsenize tarih yine tekerrür etsin 2006 daki gibi.Burda da Vettelin motoru patlasın veya kazaya karışsın Alonsoda şampiyonluğunu ilan etsin.

    Orda da Schumi 15 miydi 25 miydi tam hatırlamıyorum puandan geri gelmişti son yarışlarda çok iyi puanlar toplayıp aynı vettel gibi fark açmıştı sanırım puan olarak sondan bir önceki yarış olan Japonya Gp de şampiyonluğu motor patlatması yüzünden kaybetmişti.

    Yıl 2012 yine aynı durum tek fark şampiyonluk için son yarışa girilmesi yine Vettel 40 puan farkı eritti geldi geçti Alonsoyu bu sefer son yarışta belli olucak herşey 🙂

    Orda Balı akıtmıştı Alonso bakalım 2012 de tarih yine bal dökücekmi Alonsoya 🙂

  5. vettel şampiyonluğu alternatör arızası yüzünden kaybederse bu renault-ferrari işbirliğiyle gerçekleşmiş olacak.red bull böyle bir durumda yeni bir motor tedarikçisi arayabilir.

  6. monaconun rampalari avatarı
    monaconun rampalari

    bi sorun cıkarsa vettel şampiyonlugu kaybederse, kalp krızı falan geçirirsin diye bende senin adına endişeleniyorum.

  7. Remi Taffin "Artık sorun yaşamıyoruz.

    Aminnn

    vettel yarış bittiğinde şampiyonluğunu ilan edecek gibi görünüyor

    eğer bi sorun çıkarsa cidden çok üzülürüm öyle böle değil

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir