Hamilton: "Bir Süre Galibiyet Kıtlığı Yaşayabilirim"

yazar:

kategori:

2007’den beri Mclaren’de yarışan ve her sene galibiyet kazanabilen Hamilton, Mercedes ile zor bir dönemin kendisini beklediğini kabul ediyor.

Hamilton “Böylesine iyi bir araca tekrar ne zaman sahip olabileceğimi bilmiyorum bu yüzden bu hafta sonu elimdekini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağım.”

“Umarım Red Bull’larla mücadele edebilecek durumda oluruz.” 

“Takımımla burada harika bir geçmişe sahibim. Burada birlikte şampiyon olduk ve şampiyonluğu kaybettik.”

“En büyük iniş çıkışları burada birlikte yaşadık ve geride bırakmayı başardık.” dedi.

Hamilton, Mclaren’den ayrılığı hazmetmenin zor olduğunu kabul ediyor.

Hamilton “Aklıma çok takıldığı zaman çok gerçek üstü geliyor. Çok, çok tuhaf bir şey. Bir çok açıdan çok, çok üzücü. Bu yüzden her anın keyfini çıkarmaya çalışıyorum.”

“Bir dönemin sonu olacak. Hayatımın harika bir dönemi. Umarım iyi bir ikinci bölüm olur ya da hemen hemen ikinci kitap olur.”

“Bu özel bir dönem ve gerçekten Mclaren için bu hafta sonu iyi iş çıkarmayı umuyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. evet sezon sonuna doğru gelişti 2. yarıda ferrariden de iyiydi ama ilk yarı kötüydü. macaristan gibi aşırı yetenek gerektiren bir pistte kazanması çok etkileyiciydi.

  2. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    can bundy: Aklıma takıldığı zaman çok gerçek üstü geliyor. Çok, çok tuhaf bir şey. Bir çok açıdan çok, çok üzücü.

    ——————
    McLaren fanlarına tavsiyem son yarışı yalnız izlemeleri. Bu gerekli olabilir.

  3. 2009'da mclaren araci ferrari kadar kotu degildi. ilk yarista neredeyse podyuma cikmasindan (hadi diyelim ki pistin yapisi geregi olsun bu) ve son yarista (abu dhabi) yaklasik .7 sn pole almasindan da bu belli oluyor. mclaren araci yerinden saymadi yani, baya gelisti o yil.

  4. FIA Retwork avatarı

    Valla Lewis ne diyeyim hani Mercedes iyi olsa güzel ataklarını seyretsek keyif alırızda.Yani Vettel,Kimi ve Alonsodan çok tur yeme durumu olabilir be arkadaş 🙂

    İnşallah Mercedes iyi bir araç yaparda ön sıralarda mücadele edersin ama sanmıyorum bu Brawn ve ekibi vakti zamanında Schumiye bile acımadılar.

  5. Açıkçası beni bu hayatta en çok şaşırtan hadiselerden biri hamilton ın hiç bir umut ışığı vermeyen inanılmaz yavaş bir araç olan mercedes takımına geçmesi oldu herhalde bu transfer gerçekleşmeden önce sorsalardı kimse buna ihtimal vermezdi kendisini ispatlamış hamilton gibi genç bir pilot un öyle bir takımda ne işi var şu an tam kariyer yapma zamanı bu riske girmek çok tuhaf en büyük özelliği hız olan pilotlarda hep bir problem olmuştur raikkonen mesela kafasına göre takılan vurdumduymaz bir adam bence hamilton dan hızı kesinlikle eksik kalmayacak bir pilot daha geldi juan pablo montoya o hepsinden problemliydi bu yetenekler malesef yanlış yaşam yanlış kararlarla büyük şampiyon kalıbına bir türlü oturmuyorlar heyecan veriyorlar ama hepsi o kadar sonunda kendilerini harcıyorlar rai gitti ralliye bir dünya kayıp zaman iş disiplini zayıf montoya kendisini yedi hamilton da onun yolunda yazık.

  6. Harika mücadele için aracdada birşeyler olması gerekir eğerki bu mercedes düzelmezse hamilton yanından rüzgar gibi geçen arabaları izlemekle geçirir mgp deki günlerini.

  7. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Bir Süre Dediğin 3 Sene Sürebilir Lewis 🙂

  8. Uğur Öztürk avatarı
    Uğur Öztürk

    Pişmanım de de kurtul..

  9. Yusuf  Hitay avatarı

    aslen 2009'da kendisi de benzer bir deneyim yaşadı. 1 numaralı araçla tur yiyor olmak yeterince pişirir normal bir insanı.

    her iki taraf da birbirini arayacak muhtemelen, ancak mercedes bu form ile devam ederse lewis'in kariyeri açısından çok çok kötü olacak.

  10. Tek tesellim mükemmel bir pilot olan Hamilton'ın orta sıralarda harika mücadeleler izletecek olması. 3 yıllık bir dönem geçir bakalım Mercedes'te. Bu dönem ona çok şey öğretecektir. Sonra nasıl olsa McLaren'e dönmek isteyecek. 🙂

  11. 2009'da bile yarış kazandıysa bu adam mercedes'le de illaki kazanır. zafersiz bir 2013 geçireceğini sanmıyorum.

  12. Seni arka sıralarda boğuşurken görmek garip olacak ama olsun sen mutlu ol yeter Lewis.

  13. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    her şampiyonun bu yollardan geçmesi lazım.alonso da 2008 2009 da buna benzer bir şey yaşamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir