Vettel Yağmur Tehdidinden Korkmuyor

yazar:

kategori:

 

Bu sene Fernando Alonso, yağmurlu Malezya GP’yi kazandı; ıslak zemindeki Silverstone ve Hockenheim’da ilk cebi elde etti; Brezilya için hava tahminleri de yağmuru işaret ediyor ama Vettel, endişe etmenin anlamsız olduğunu düşünüyor.

Vettel: “Genel hazırlıklar açısından elimizden geleni yaptık. Hava açısından ise Sao Paulo’nun Spa gibi olduğunu düşünüyorum. İşler bir anda değişebilir. Hava durumu burada çok değişiyor. Bazı yerel kişilerle konuştum ve iki gün önce hiç beklenmeyen yoğun yağmurun olduğunu söylediler. Muhtemelen Cumartesi ve Pazar günü de yağmur olacak. Ama yine ne kadar ve ne zaman olacağını bilmiyorsunuz”

“Pirelli’ye, yağmur lastiklerinin olduğu bütün konteynerleri getirip getirmediklerini sordum. Asıl mesele bu. Yani endişe etmemiz gerektiğini düşünmüyorum”

 

 


Yorumlar

“Vettel Yağmur Tehdidinden Korkmuyor” için 9 yanıt

  1. Neden bukadar takıyorsunuzki bırakın yazsın,görmezden gelin bukadar çok dokunuyorsa.

  2. başkasının nikine antitezsin yani rambo yoksa sende yoksun.karaktere nicke bak!

  3. onur çakır avatarı

    o rampo bunar o neyse güzel oluyor komik oluyor rampo nun yorumları yazsın yazsın

  4. Rambo Savar avatarı

    rampo
    fetel 2008 monzada o şaşkaza yağmurlu yarışı almasa şu an zaten burda olamazdı. emme velakin her zaman işler öyle iyi gitmez yağmurda. keşke yağmur yağsada redbulllar nasıl döküm döküm dökülüyor görsek. ferrari zaten yağmurda bu sene çok iyi. schumacher desen bilinen rainman. araya 1-2 de sauberi sokuştur. yanına hmiltonla raikkonen. hadiiii gittimi fetelin şampiyonluk oldu mu şampuanlık

  5. insan 17 yaşında bunar mı ki? 🙂

  6. Lionel_Ferrari_  avatarı
    Lionel_Ferrari_

    Sen tam bir bunaksın ya senin nick adını görünce öfkem kabarıyor sen f1 den anlamayan at gözlüğü takmış bir kişiliksin sen kendini ne sanıyorsun aşıkmısın sen vettele yorumlarında haddini çok fazla aşıyorsun senin çocukca yorumların çok sıktı tuttuğun pilot gibi çocukca yorumlar yapıyorsun

  7. korkaklar asla şampiyon olamaz

    aslanım vettel şimdi gözüme tam girdin

    yolun açık olsun şampiyon sensin

  8. Yanlış habere mi yazdın yorumu?

  9. Bu nasıl bir hırs arkadaş.Elinde olsa havayı sihirle güneşliye çevirecek.Bu nasıl bir ego.Bu nasıl bir hırs küpü olma durumudur.Bir sorun yaşamayacaksanız.Yaşasanız bile Webber yaşar.Rahat ol.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir