Vettel: "Daha Yapacak Çok İş Var"

yazar:

kategori:

 

Vettel, bugünkü antrenmanları McLaren pilotu Lewis Hamilton’ın ardından en hızlı ikinci isim olarak tamamladı.

Vettel, “Pist herkes için kaygandı. Bugün hava oldukça sıcaktı, pist şartları da oldukça zorlayıcı. Herkes aynı sorunları yaşadı; pist, istikrar vesaire. Şimdi hava tahmin raporları ne derse desin biz ödevimize iyi çalışmalıyız.” diyor. 

Red Bull’un bu haftaki performansı için kendisini rahat hissedip hissetmediği sorulduğunda ise Vettel, “Göreceğiz. Neler olacağı bilinmez. Şu ana kadar memnun olabiliriz. Ödevimize iyi çalışmalı ve otomobili geliştirmeliyiz. Daha yapılacak çok şey var.”

“Elbette hava şartlarının nasıl olacağını bilemiyoruz. Bugün hava inanılmaz derecede sıcaktı. Yarının da sıcak olması bekleniyor ama belki biraz yağmur olabilir. Pazar günü ise biraz daha serin olacak. Burası Sao Paulo, yani her şey olabilir.” diyor.

 

 


Yorumlar

  1. uçak savar mısın terminatörmüsün nesin bi sus be dünden beri sitenin içine etttin sayende seviye meviye kalmadı bi sus be kardeşim

  2. hayırdır savar kardeşim sendemi vettel hayranısın

  3. vettel hayranı olmuşsun hayırdır

  4. vettel hayranı olmuşsun hayırdır

  5. Rambo Savar avatarı

    doğru söylüyor yapacak çok işleri var ama fetelin değil neweyim çok işi var yapacak sonuçta 3 saniye hızlı arabayla hamiltondan 0.3 saniye yavaş kalmış. ben bu kadar kötü berbat pilot görmedim. arabayı 3 saniye yavaşlatıyor. yarın bir gün için neweyin araca 1 saniye daha hız katması lazımki kullandığı aracı 3 saniye yavaşlatan berbat pilot fetel diğerlerinden 1 saniye hızlı gözükebilsin toplamda 4 saniye hızlı araçla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir