Mclaren Yağmurdan Endişelenmiyor

yazar:

kategori:

Mclaren şu ana kadar yapılan antrenman seanslarında Lewis Hamilton ile zirvede yer alırken, takım bu sene yağmurlu yarışlarda çok iyi performans sergileyemedi.

Sam Michael “En son yağmurlu yarışta oldukça hızlıydık bu yüzden en son veri noktamız belli. O zamandan beri 2-3 şey değişti ve umarım bu değişikliklerle yağmurda daha hızlı oluruz.”

“Ancak yağmurlu piste çıkana kadar tam olarak bilemezsiniz. Her zaman yağmurda iyi olduğunuzu düşünerek gelirsiniz ve bir kötü yarışta her şey değişir.”

“Dürüst olmak gerekirse nasıl koşullar olursa olsun. Bu konuda doğalım. Ferrari ve REd Bull karşısında 1-2 sonucunu almak oldukça zor olacak ve hava koşulları her türlü olabilir. Bunu pek önemsemiyoruz.” dedi.

Michael, bu hafta sonu tüm ilginin Alonso ve Vettel üzerinde olmasına rağmen kendi hedeflerinin şampiyonada ikincilik olduğunu söyledi.

Michael “Bu hafta sonu hedefimiz 1-2 sonucunu almak çünkü bunu başarırsak diğerlerinin neler yaptığına bakmadan markalar şampiyonasında 2. olacağız.”

“Bunu başarıp başaramayacağımızı göreceğiz. Her iki sürücümüz bu sabah rekabetçiydi ancak bu yarışı kazanıp 2. olmaya çalışacağız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    malezya'da yavaş olan ferrari'nin gerisinde kaldılar.perezden bile fark yediler nasıl hızlı oluyorlar anlamadım.yarışın son bölümleri kuru zeminde ve kuru zemin lastikleriyle geçilmişti.

  2. malezya 🙂

  3. ben bir mc larenci olsaydım perez in alınmasına sevinirdim zira kimi çok zordu olsaydı evet çok iyi olurdu hatta bana göre kimi-perez ikilisi olmalıydı bu sezon mc laren de.ama olmadı.ham gitti yapacak bir şeyi yoktu mc laren in 25 m teklif etti ama mgp 33 teklif etti.mc laren limitlerini zorladı.selametle gitsin ham.yolu açık olsun ama mc laren her zaman büyük bir takımdır ve politikaları aşağı yukarı (ferrariciler hariç pillot taraftarları dahil) herkesce beğenilir ve hata yapmazlar kolay kolay.karamsarlıkta bu takımın kitabında yazmaz.

  4. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    Lewis, button ayarında bir pilot olsaydı, McLaren için en hızlı 3.takım filan derdik büyük ihtimalle. seneye perezin iyi çıkması lazım veya takımın diğerlerinden üstün bir araç yapması şart.

  5. Yusuf  Hitay avatarı
    En son yağmurlu yarışta oldukça hızlıydık bu yüzden en son veri noktamız belli

    hangi yarıştan bahsediyor?

  6. Gelecek sene Perez ve Button'la bol bol duble yaparsınız dert etmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir