Schumacher: "Pazar Günü Tamamen Farklı Koşullar Olabilir"

yazar:

kategori:

Brezilya’da 2. seansı 6. sırada tamamlayan Schumacher “Oldukça iyi bir gündü ve planladığımız program üzerinde çalışmaya devam ettik.”

“Ancak şu an için pazar günü için beklentiler yağmur yönünde ve o zaman tamamiyle farklı koşullar ortaya çıkabilir. Bu yüzden bugünkü verileri kullanıp sıralamalarla yarış için daha iyi olmanın yollarını aramalıyız.” dedi.


Yorumlar

  1. http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4259011

    sayfadaki + lı Скриншоты yazılarına tıkla video görüntüleri görürsün.bu torrent sitesi eğer detaylı bir arşiv istersen linki veririm.

  2. Video icin tsk. Onboard start videolarini nerden bulabilirim. Arsivime eklemek istiyorum. Yardimci olursan sevinirim.

  3. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    .

  4. işte efsaneler efsanesi izlemeye senelerdir doyamadığımız . f1 dünyasının en büyük yıldızı. bütün pilotların ilham kaynağı gerçek efsane Schumacher

  5. buyrun işte efsane

  6. Yaşayan bir EFSANEYİ yarışırken izlemenin son kez keyfini çıkaracağım. Son sıralama yarışını da zevkle ve içimde bir burukluk ile izleyeceğim.
    Pazar günü İşte bu son yarıştan sonra Formula1 aşkı bitecek, Shumi sevgisi kalacak

  7. Yaşayan bir EFSANEYİ yarışırken izlemenin son kez keyfini çıkaracağım. Son yarışını da zevkle ve içimde bir burukluk ile izleyeceğim.
    İşte bu son yarıştan sonra büyük aşk bitecek.

  8. Eray Parlak avatarı

    Sadece ve sadece birkere şans yanımızda olsun, yağmur damlaları ardında bir efsanenin vedası podyumun zirvesinde noktalansın. Sadece bu başka hiçbirşey değil bunu istiyoruz tüm kalbimizle…

  9. Kardeş, ukalalık algılama da resital kelimesini "şölen" anlamında kullanmışsın galiba ama yanlış. Resital "tek kişilik (enstrümental) konser" demek!

  10. İzlediğin video ile ilgili link verebilirmisin

  11. Adama bir kere ulan bir kere rekabetçi araç veremediniz.Lanet olsun serefsizler

  12. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Az önce schuminin 7dk start onboard videosuna izledim.resmen buzun üstünde kayıyordu araçta tutunma 0 dı.inşallah Brezilya da iyi bir şekilde noktalar

  13. Görkem Yılmaz  avatarı
    Görkem Yılmaz

    http://www.bbc.co.uk/weather/7535462

    BBC hava durumu. interlagos pisti pazar günü her saat yağmur altında diyor:)

  14. adına şarkılar yazılan ve sayısız videosu bulunana başka bir pilot yok sanırım.motorsporu denince akla ilk gelen isim M.Schumacher

  15. adına şarkılar çıkarılan sayısız videoları bulunan başka bir pilot yok sanırım.motorsporu denince akla gelen ilk isim M.Schumacher.

  16. Yagmurla birlikte guzel bir resital verip podyumla taclandirman ne guzel olurdu. Hadi insallah.

  17. Yıl 2010:

    -Schumacher ilk yarışı 7. bitirdi(yanlış hatırlamıyorsam).

    Basına yaptıkları açıklama:

    -"Gelişeceğiz biz Mercedes altında yeni bir takımız". Schumacherin 7.likten memnun olmayışı fakat zamana ihtiyaç olduğuna inanması ve umutları.

    Yıl 2012:

    6.lığa sevinen bir takım. Haftasonunun iyi gittiğini gösteren açıklamalar. Schumacher 6.lıktan mutlu(bu araçla artık mutlu olmak zorunda) ve hala gelişimden bahseden bir takım.

    Ne olursa olsun, ne oyunlar oynanırsa oynansın, kalbimin ritmini değiştiren adam sen hep kalbimizdesin..Güle Güle Efsane…

  18. Schumacher- avatarı

    Talih son yarışta yüzüne güler mi ?
    Gülse bile araç bozulur…

    Ah mercedes Ah.

    Schumacher Forever…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir