Alonso: "Hedeflerimiz Belli Ama Başarması Zor"

yazar:

kategori:

 

Alonso, “Bugün pist çok sıcaktı, özellikle de öğleden sonra, bu pist için bile pist sıcaklığı normalin üzerindeydi”

“Henüz otomobilde ideal dengeyi yakalayamadık. Yani hafta sonunun geri kalanı için mühendislerle oturup yapılacak çok iş var. Tahminler cumartesiden pazara farklı koşullar üzerine yapılıyor.”

“Geride kalan o kadar cuma gününün ardından lastikler için söylenebilecek yeni bir şey yok. Sert lastikler daha istikrarlı görünüyor ve orta sert hamur da daha hızlı tur zamanları çıkarıyor.”

“Yağmuru mu tercih ederiz kuru havayı mı, bunu söylemek zor. Daha önce de söylediğim gibi, her iki duruma da hazırlıklı olmak hayati önem taşıyor. Şampiyonluk için Vettel’den 14 puan fazla almamız gerektiğini ve markalarda da ikinciliği alabilmek için bir o kadar puanı da McLaren’a karşı kaybetmememiz gerektiğini biliyoruz. Hedeflerimiz oldukça açık ama başarması da bir o kadar zor.” diye konuştu.

 


Yorumlar

  1. alonsoberker avatarı

    Yarış similasonunda Ferrari Rbden hızlıydı hatta Alonso sertlerle turlamasına rağmen ama turlar ne kadar gerçekçi bilinmez eğer öyle olacaksa Yağmura gerek yok zaten öyle bir durumda Alonso kazanır Vettel 5. olur

  2. Yağmur ihtimali c.tesi %20 , pazar %100 e çıktığına göre herkes yağmur ayarına yöneleceği için iş araçların yağmur performansına kalıyor. Bu durumda RedBull yağmur ayarı ile poleden uzak kalabilir ya da biraz daha agresif bir ayarla yine pole için savaşıp startta karambolden uzak durmaya , yarış içinde de pozisyon korumaya çalışacaklardır (DRS de olmayacağına göre bu onlar için daha iyi bir taktik olabilir)

  3. Alonso şampiyon olabilmek için her şeyi yapacaktır otomobil açıkça red bull dan daha yavaş

    cumrtesiyi ve pazarı bekleyelim bi de öyle konuşalım derim

  4. Son baktığımda yağmur ihtimali %60 tı şuan nedir bilmiyorum biraz daha arttıysa Ferrari için tek şans yağmur ayarlarına doğru yönelmek sanırım.Yağmur yağarsa galibiyeti garantilemiş olurlar yağmur yağmazsa zaten hangi ayarı yaparlarsa yapsınlar Vettel Alonso 'nun önünde bitirir.

  5. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    '' Tahminler cumartesiden pazara farklı koşullar üzerine yapılıyor. ''

    Ferrari yağmur hazırlıklarına başlamış bile 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir