Massa: "Daha da Hızlı Olabilirdim"

yazar:

kategori:

Massa “Pist üzerindeki çalışmalarımız açısından çok yoğun bir cumaydı ve araç için en iyi ayarları bulma adına çok fazla mesafe kat ettik.”

“Tur zamanlarımdan makul seviyede memnunum, özellikle de uzun sürüşlerden. Sanırım seansın sonunda en hızlı isim bendim.”

“Orta sertlerde ilk turumda 2. virajda biraz zaman kaybettim bu yüzden genel olarak dördüncülükten daha iyi olabilirdim.”

“Lastikler aynı ancak performansları geçtiğimiz hafta Austin’deki yarışa göre tamamen farklı. Burada lastik aşınması çok fazla bu yüzden tek pit stop olacağını düşünmüyorum.”

“Kaskım mı? Aynalarda hiç sarı renk göremiyor olmam tuhaf oluyor. Bazen direksiyondakinin ben olmadığımı düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Benim kardeşim iyi kütü çirkin filmini yeni ilediği için
    Gitmiş t shrtüne özel baskı yapmış,bu kış gününde de beyaz tshirt ile komik geliyor haliyle
    Eskiden bende Ramboyu severdim bütün filnlerini seyretmişliğim vardır,ama şimdi bakınca patırtı kütürdüden başka bişey değilmiş,
    Yani anlacağın bir R deniro,Robert redford,veya Marlon Brando olamaz
    Düşünüyorum da sen hala Atraksiyon aksiyon evrelerinde olduğun için demode olmuş Rambo nicini kulanıyorsun o da yetmemiş arı gibi uçarım kelebek gibi ölürüm ,türü şeyler yazdığına göre,pek de ciddiye alınacak yaşta olmamalısın
    Her habere yorum yazma mecburiyetinde hissetme kendini,maaş mı veriyorlar sana mikserlik yap diye merak etmiyor değilim

  2. fikir vermek senin haddin değil.ben sadece takımda kırmızı kaskı schumi gibi lider pilot kullanır.kimi gibi.biri sarı biride iğrenç mavi.sadece biraz resmi görünsün istedim.hemende kefal gibi atlamanız yokmu deli eder adamı.massanın alonsoyu derece olarak bile mağlup etmesi içinizi kemiriyor bu kemirme bencil ve kanser etmiş sizi.

  3. Ferrari%100 avatarı

    Kaskın bu rengi bence daha iyi olmuş

  4. yusuf perçin avatarı
    yusuf perçin

    Sen de ne yaptın hey."Alonso'yu kask rengiyle geride bıraktı." . Allah akıl fikir versin.

  5. massa gerçekten daha hızlı olabilirsin inşallah yarışta senin hakkını yemezler

  6. bencede artık o renginden vazgeçmeli.en gıcık renk sarı ayrıca bu onu tasarımı ve rengiyle çocuksu gösteriyor.eğer resimdeki gibi takımım gerçek rengini kullansa takımda lider olabilir.

    http://photos.gpupdate.net/large/167755.jpg

  7. Burak Yüksel avatarı
    Burak Yüksel

    kaskı niye değişmiş? brezilya yarışı olmasının dışında ekstra bir olay mı var?

  8. Ferrari%100 avatarı

    Inşallah yarın sıralamada ilk üçte olursun felipe

  9. JhackRapunzel  avatarı
    JhackRapunzel

    Formunu arttırıp başka takıma gitmesi daha iyi olur.

  10. Yanarım yanarım da bu adamın şampiyon olamadığına yanarım. Hızı mızı bir kenara kişiliğini açıklamalarını gerçekten çok beğeniyorum. Ferrari bu adamdan daha anlayışlı, daha yola giden bir adam bulması imkansız. Umarım emekli olana dek bu formunu koruyup ferraride kalırsın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir