Basın: "Sutil, Force India ile F1'e Dönüyor"

yazar:

kategori:

 

Silverstone kökenli takımın sportif sorumlusu Otmar Szafnauer, bir anlaşmanın yapılmadığını belirtti.

Szafnauer: “Henüz hiçbir pilotla anlaşma imzalamadık”

Takımın sahiplerinden ve patronu Vijay Mallya, Nico Hulkenberg’i Sauber’e kaptırmalarının ardından geçen haftalarda Adrain Sutil’in adını sıkça diline dolamıştı.

Szafnauer: “Önümüzdeki iki hafta içinde bir şeyler açıklayacağız”

Uzun zaman takımla mücadele eden 29 yaşındaki ALman pilot, geçen sene, biraz da Eric Lux ile yaşadığı olay nedeniyle koltuğunu kaybetmişti.

Bu geri dönüşü ise gelecek sene için koltuk arayışındaki Bruno Senna, Jaime Alguersuari, Sebastien Buemi, Jules Bianchi gibi isimler için kötü haber.

Ama Auto Motor und Sport, Sutil’in dönüşünün hâlâ risk altında olduğunu; çünkü Lux ile yaşadığı olay nedeniyle Çin, Amerika ve Kanada’ya gidememe ihtimali var.

 


Yorumlar

  1. Team Sauber  C31          (Sergio Perez-Vettel) avatarı
    Team Sauber C31 (Sergio Perez-Vettel)

    Koba için son şans..
    Force india..
    Adrian sevdiğim bir isim..Ama Koba'yı takimda görmeyi daha çok isterim.

    En azından bir takimda test pilotu olmali…Koba'ya çok üzülüyorum..

  2. Bu adamın tarzı çok güzel… 2. dünya savaşı filmlerinden fırlamış Nazi Subaylarına benziyor. Dönsün de RTL'de "Zutil, zutil" diye sunsunlar ne diyim.

  3. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Koba, Heikki, Algersuari Varken Neden Sutil ?

  4. Geri dönmesini isterim açıkçası. Di Resta çok abartıldı bence. Hülkenberg ondan daha iyi bir pilot ki bunu bu sene bizlere gösterdi zaten. Geri dönüş olursa Di Restaya rahatça kafa tutacaktır bundan eminim. Ancak Sutil olmazsa Kovalainen'i o koltukta görmek güzel olur.

  5. Lovely_F2008  avatarı

    Aslında pilotajını sevmem , 2011'in başında yanına yeni gelen DiResta'ya resmen eziliyordu . Sene sonuna doğru olması gerekeni anca bulabilmişti . Ama aklıma bişey geldi ; bu Lux olayında Lewis , Adrian'ı yalnız bırakmıştı hani (haklı sebepleri de vardır illaki konu bu değil de) , hazır Lewis de Mercedes'teyken ve orta sırada mücadele ederse Sutil de Forceİndia'yla orta grupta olacağından çok aksiyonlu bi sezon izleyebiliriz . Bu yüzden gelmesi düşünülebilir bi taraftar açısından . Aksi taktirde gelmesini istemem . Bu arada Sutil , Lewis'e mi kafa tutacak demeyin araç adamı ne hale getiriyo Şumi'nin yaşadıklarıyla gördük .

  6. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Aslında 2011'de çok iyi iş çıkarmıştı. Gönderimesine üzülmüştüm. Bu sezon tekrardan görmek güzel olur. Ben seviyorum bu adamı. Yerine geçicek isimlerden de daha iyi bana göre.

  7. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    fox fox fox ;))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir