Kobayasahi, F1'de Kalmak için Taraftardan Bağış Desteği Arıyor

yazar:

kategori:

 

Sauber’in gelecek sene Nico Hulkenberg’in yanında Esteban Gutierrez’i yarıştıracağını duyurmasının ardından Japon pilota koltuk kalmadı.

Daha önce de böyle konuma düşmüş ve babasının suşi restoranına dönmekten son anda kurtulan Kobayashi, kamui-support.com sitenin taraftarlardan bağış toplama amacıyla açıldığını belirtti

Reuters’teki haberde Kobayashi: “(İnternet sitesi) daha iki gündür yayında ama elbette kariyerime yardımcı olacaktır.”

İnternet sitesinde ayrıca 26 yaşındaki pilotun banka hesap numarası da bulunuyor.

 


Yorumlar

  1. Team Sauber  C31          (Sergio Perez-Vettel) avatarı
    Team Sauber C31 (Sergio Perez-Vettel)

    Bunu .bende yapacagim ama para yardimi nasil olacak ?

  2. Milyar dolarlık şirketlerden almak utanç olmuyor da taraftarından sevdiklerinden para toplamak neden utanç olsunki. Daha önce de burada yazdım belirttim bu durumun ne kadar anlamlı olduğunu. Kobayashi'ye mesaj gönderdim. Birlikten kuvvet doğar arkadaşım. 10 dolar vermek benim için zor değil. Düşünün 1 milyon sevdiğiniz, hayranınız verse 10 milyo dolar eder. ki eminim bazısı 100 bazısı 1000 dolar verecektir. Ve sevgili Kobayashi'nin arkasında onun başarılı olmasını dileyen ve isteyen 1 milyon taraftarı olacaktır. Sadece ondan başarı bekleyen büyük şirketlerin tanıtımlarında şaklabanlık yapması da gerekmeyecektir. Ben sonuna kadar Kobayashi'yi destekleyeceğim. Söz verdiğim gibi 100 doları ona göndereceğim. Yeni zamanların ilkelerinden biri de bu olmalı. Birlikten kuvvet doğar.

  3. Kaderin cilvesine bakin, denk takim arkadaslarinin biri en buyuk takimlardan Mclaren`e transfer oluyor, digeri kovuluyor.. Yazik..

    Not: Kobayashi`nin agresif tarziyla Mclaren`de daha basarili olacagina ve Mclaren taraftarlarini daha memnun edecegine adim gibi eminim..

  4. Team Sauber  C31          (Sergio Perez-Vettel) avatarı
    Team Sauber C31 (Sergio Perez-Vettel)

    Estaban Kobayashinin yaptiklarinin yarisini bile yapamayacak goreceksiniz!
    Yaziklar Olsun tutttuğum o Sauber'e!
    Son çare Force İndia umarim orada yarisir..
    Forza Kobayashi..

  5. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    aynen öyle utanç verıcı.

  6. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Bu aralar Japonya'da ekonomik kriz içerisinde dostum. Belkide bir F1 pilotuna bu kadar para bağlamak istemiyorlar. Dediğim gibi Japonya çok kötü bir dönemde. Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın. İnşallah ekonomisi düzelir de Kobayashi'ye de bir faydaları olur. Bu adamın F1 de kalıp kalmaması ilk başlarda pek umrumda değildi. Ancak Gutierez gibi ne idüğü belirsiz bir isme koltuk kaptırması F1'in rezilliğidir. Para için gözlerini kırpmadan pilot/adam harcıyolar.

  7. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    ne yapsın bu çocuk şimdi ? iltica mı etsin ?

  8. Birçok küresel şirkete sahip japonyadan KOB a sponsor çıkmıyorsa yazıklar olsun öyle ülkeye. Neyi bekliyorlar anlayamıyorum Zengin bir ülke otomativ sektörü almış başını gitmiş birçok küresel şirketi sahip F1 e ilgi de var yarış günü pisti yüzbinlerce insan dolduruyor peki sorun ne ? F1 e ambargo mu uyguluyorlar ? Venezuela Meksika gibi ülkeler bile pilotlarına sahip çıkarken koskoca Japonya dan sponsor çıkmıyorsa bu utanç sadece Japonların !

  9. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    siteye bağış yap butonu vardı,onu Kobayashi'nin sitesine yönlendirelim 🙂

  10. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    bi gangam kadar olamadın bee yazık oldu ,hangi numaraya mesaj atıcaz belli mi ? :))

  11. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    F1'in düştüğü şu duruma bak allah o bernie ecclostone'yi bildiği gibi yapsın..hep onun yüzünden oluyor bunlar..monisha kaltenborn'uda sevmemeye başladım..peter sauber amca ne kadar iyiydi..kadına bıraktıda ne oldu

  12. bir pilotun yarışabilmek için taraftardan para toplaması kadar utanç verici bir durum olamaz.yazık f1 in geldiği duruma bakın.slim gibi tontonlar oldukları sürece perez ve gutierezler eksik olmaz.oysa kamui kaliteli bir pilot ne yamamotoya nede ide ye benziyor abisi sato gibi podyum görmüş spa gibi bir pistte 2.ci sırayı kapmış şansızlık sonucu gerilere düşmüş bir pilot.kamui.sutilin ne işi var f. indiada elle tutulur gözle görülür bir başarısı yok.italya 2009da 4.cülüğü var ama fisichella bir önceki yarışı pol ve resmi olmayan zaferle tamamladı.inşallah gridde kalırsın dostum.

  13. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Kobayashi, çok yetenekli bir pilot değil. Ancak Gutierez'den kötü olduğunuda düşünmüyorum. İşin içine yetenek değil de, para girmiş. Yazık oldu. Koltuğunu daha iyi bir pilota kaptırsaydı bari.

  14. Bu gün haberler adamı gülmekten öldürür vallah.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir