Hamilton McLaren Konuşulunca Gözyaşlarına Hakim Olamadı

yazar:

kategori:

 

BBC’nin, Pazar günü damalı bayrağın ardından kendisini nasıl hissedeceğini sorması üzerine Hamilton, ağlamadan hemen önce “Zor olacak. Orası benim ailem ve başka bir yere gidiyorum. En iyisi pek konuşmayayım”

Britayna’daki gazetelere göre Hamilton’ın Ron Dennis ile arası Mercedes’e transferi nedeniyle açıldı; gerçi ikili aksini iddia ediyor.

Hamilton: “Çok yakın büyüdük ve bana çok destek oldu. İnsanları hayal kırıklığına uğratmak istemiyordum”

“Ama sonuçta bazen kararlarınızla insanları hayal kırıklığına uğratmanız gerekiyor.”

Öte yandan McLaren Takım Patronu Martin Whitmarsh, Hamilton’ın geri gelebileceğini ve onu sıcak karşılayacaklarını ifade etti.

 


Yorumlar

  1. acaba dolar mı aktı gözlerinden yoksa euro mu ?

  2. mesnet* ilk defa kullanıyorum bu kelimeyi. ondan 🙂

  3. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    Duydugumuzda gercekten cok uzulduk, fakat bu özgüvenıne tekrar hayran kaldım para için kariyerını sattıgını dusunenlerde olabilir haksızda sayılmazlar fakat, yenı bır meydan okuma adına cesaretını tebrık edıyorum, yarısmayı seven nadır pılotlar arasında ki yerını aldın….
    Ve ve benım ıcın f1 tarıhındekı gelmıs gecmıs en ıyı agrasıf, en ıyı gecıslerı yapan adamsın..

  4. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    geri döneceğine kesin gözüyle bakıyorum. o yüzden içim rahat. hevesini alınca geri döner. 😛

  5. Button gibi daha aracın hakkını veremeyen düz bir pilotumuz olacağına Alonso ve Lewis gibi pistte aracın suyunu çıkaran adamlar lazım bize.pist dışındaki hareketleri zerre umrumda değil.

  6. Arkada olunca pek konuşamıyorsun daha doğrusu takan olmuyor Button'ı o yüzden görmemişsindir. Ham gittiği gibi çenesi açıldı Button'ın ayrıca Kimi bu takımda yarıştı neden şampiyon olamadığını herkes bildiğine göre boş cümleler kurmayacaksın.

  7. merak etmeyin.lewis mercedes birlikteliği rossi ducati birlikteliği gibi kısa sürecektir.

  8. adam çocukluğundan beri yarıştığı takımdan ayrılacak diye üzülmüş bunu bile ona saldırmak için kullanan mesmetsizler dolaşıyor ortalıkta.

    lewis hiç merak etmesin mclaren'e olan borcunu bana kalırsa 5 yıl içinde çok da güzel ödedi. zaten mclaren de lewis'i hayrına almamıştı. sanki lewis yeteneksizdi de mclaren hadi alalım bari dedi 🙂 adamlar yeteneği gördü, kullanmak istediler, işlerine de yaradı ve F1'deki 5 senelik hikaye de burda bitti. mercedesten sonra ferrari'ye geçeceğini düşünüyorum, ondan sonra ya emekli olur ya da belki geri döner. yani en az 5 sene mclaren hamiltonsuz kalacak.

  9. alonsonun ne işi varda şimdi karıştırıyorsun.sizin (takımın) görüp görebileceğiniz en iyi pilottu geldi geçti.

  10. daha cok aglaycksın hamilton.. iyi bir rakıptın ama en az 1 sene yoksun ..

  11. Ağla yavrum açılırsın :p takım ne zaman dayanıklı bir araç yapar ve strateji özürlü olmaktan vazgeçerse işte ozaman geri dönebilirsin.

  12. şumaher tek adam olduğu için şampiyon oldu, takım hep ona çalıştı. raikonen ferraride massa son turlarda ona yer verdi şampiyon oldu, alonso ferraride şampiyon olsa yine takımın ona çalışması neticesinde şampiyon olacak. örneğin geçen haftaki vites değişikliği durumu. vettel, söylemeye gerek dahi yok, webbere iyi araç verilmediğinden açık ara takım arkadaşından önde, ancak hamilton ilk senesinde alonsoya kafa tuttu nerdeyse şampiyondu. kinci senesinde tek başına oldu, çünkü takım arkadaşı ona hiç yardım edemedi, rakiplerinden puan çalamadı, yani bence gerçek şampiyon hamiltondur.

  13. McLaren a sadece işini yapan Button gibi Kimi gibi Vettel gibi pilotlar lazım.

    Bu Lewis ve Alonso gibi sürekli basınla oynayan gösteriş meraklıları ile olmaz. Zatende olmadı. Lewis eskiden böyle değildi tabi oldu bir kere.

  14. Öldüm gülmekten harbiden.

    Helede Button sen yokken yanlışıkla bir şampiyonluk alırsa burda o zaman sel olur göz yaşları heralde Mercedes çalışanları boğulabilir :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir