Maldonado Gridde 10 Sıra Geriye Düştü

yazar:

kategori:

 

Pastor Maldonado bu sezon içinde üçüncü kınama cezasını aldığı için gridde 10 sıra geriye düştü.

Williams pilotu sıralamaları altıncı sırada tamamlamıştı. Bu ceza ile 16. sıraya düştü. 

Maldonodo’nun aldığı ceza ile şampiyonluk adayı Fernando Alonso da bir sıra yükselmiş oldu.

 

 


Yorumlar

“Maldonado Gridde 10 Sıra Geriye Düştü” için 26 yanıt

  1. nicke bak sulonso 😀 😀

  2. Ferrari taraftari avatarı
    Ferrari taraftari

    Bence korkutacak sadece agresif kalkicak ve Vetteli geriye dusurmeyi deneye bilir. Aksini yapacagini sanmiyoru. Hem kendine hem de takimina zarar verir. Bir kac yarislik diskalifiye ede bilirler

  3. Sülonso 😀 Nicke bak 😀 😀

  4. bugün massa yarışı kazanmaya çalışacak vettelle uğraşacağını sanmıyorum vettel yarışta fazla olaylara karışmayacaktr çevresindekiler hareket istemezlerse alonso burda şampiyon oursa 2007-10 ondan sonra 3.mücize olur son olarak alonso ferrari değilde hrtmi kullanıyor bu kadar övülüyor griddeki3. hızlı araçı kullanıyor bu noktada olması normal schuminin yada lewisin yaşadı arızalarıda yaşamadı

  5. yani varya harbiden komplomu var diycek duruma geldim artık.hem alonsoya çok yaradı bu durum hemde kimi kirli tarafa düstü töbeee

  6. SOrma geçen Webber de yaptı aynı hatayı bu pilotları anlamıyorum bazen al şimdi 16.kalkacak belkide iyi puanlardan olacak.Bu arada pilotlar her seans sonunda tartıya gitmek zorundamı? hani ben sadece elenenlerin seans sonunda gittiğini biliyorum bu Maldonado q3 te gitmesi gerekmiyormuydu tartıya.

  7. Aynen. Geçen de Webber kınama aldı aynı sebepten. F1 takımı ve unutmak? Çok saçma geliyor. Adam altındaki aracı çok iyi değerlendiriyor, belki üstüne katıyor ama bir cezayla kazma takım arkadaşının bile gerisine düşüyor.

  8. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Hızlı aracı sürek kalitede çapı olan pilot gerekli onun için yani Hamilton,Vettel,Kimi gibi pilotlar.Webber,Buton gibi altında hızlı araçlar olanlar birşey yapamadı Kamuiye mi kaldı şampiyon olmak.. alonso bu sene şampiyon olamasa bile dua etsin buraya kadar geldiğine herzaman kedi ciğer yemez.

  9. Hayır anlamadığım kural varsa ve gitmen gerekiyorsa neden gitmiyor insan…Hiçmi bir takım üyesi yada patronu uyarmıyor mu bu adamları..

  10. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    massa yarın vettel'in tekerini patlacak bence, ön kanadını hafiften sürttürecek 😀

  11. Her yarışta Alonso'nun önündeki bir pilota mutlaka bir şey olur. Bu kez yarışın başlamasını bile beklemedi.

  12. Son dakika: Massa Alonso yu 0.3sn farkla geçtiği için 5 sıra grid cezası aldı :))

  13. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    alonso şanslı'da, hamilton ve alonso'nun tırnağı bile olamayacak parmak çocuğun 3 sene hızlı araç sayesinde şampiyon olması daha büyük şans bence. Yani adam öyle bi şanslı araca düştü ki kobayashi bile daha rahat şampiyon olurdu.

  14. Ferrari%100 avatarı

    Yarın startta Massa hem Vetteli hemde Webberi bile avlayabilir daha hızlı olursa buttonu bile
    olmaz diye bişey yok

  15. Massa'nın şanzımanı bir anda düzelmiş 🙂

  16. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Yahu Harbiden Bu Kadar Mı Şanslı Olur Bir İnsan .. Ben De Anlamıyorum Herkes Alonsoya Çalışıyor Sanki Gridde.Webber Alternatör Arızası,Mclaren Araba Arızası,Bazı Pilotlar Gridde Ceza Alıp Alonsoyu 1 Sıra Yukarıya Taşıyor,Massa Yer Veriyor Falan .. Cidden Şanslı Bu Adam.Tamam Alonso Napsın Diyosunuz Kabul Ben De Öyle Düşünüyorum Ama Şanslı Yani Bu Adam ..

  17. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    benimde aklıma ilk temiz tarafa geçtiği geldi ama yağmur yağarsa temiz kirli farketmiyor 🙂
    Aşırı yağmur yağarsa güvenlik aracı arkasında başlar, start heyecanı yaşayamayız. Start temiz olsunda ilk turdan sonra başlasın yağmur. Bi almanya yarışı vardı, raikkonen ferrari'deydi, yağmur öyle bi zamana geldi'ki starttan 5-10 saniye sonra yağacak dendi başladı dökmeye, raikkonen pite girerken pit yolundan dışarı kaymıştı. Pole'deki yarışı berbat olmuştu. Öyle bi yağmur olsun olacaksa start heyecanı olsun 🙂

    İntermediate lastikler yeterli olursa start yaptırıyolar ama bakalım 🙂

  18. şans yetmez bütün ipler vettel,in elinde . 5.ncilik yetiyor vettel,e yarış dışı kalmaz sorun yaşamazsa alonsonun şampiyon olması çok zor

  19. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Herkesin derdi Alonso olmuş arkadaş.Maldonado'ya cezayı Alonso kestirdi sanki.Gelmiş burda saf saf yorum atanlar var.

  20. Alonso için çok güzel bir haber bu hem temiz tarafa geçiyor hem de Hulkenberg 'i avlayabileceği bir konuma geliyor hem de Kimi 'nin tehtidinden biraz kurtulmuş oluyor.
    Yarın startta Webber Jenson 'ı ; Massa Vettel 'i ; Alonso Hulkenberg 'i avlayabilecek durumda ve öyle olur ve tempo bu şekilde kurulur ve kimse kimseyi zorlayamıyor olursa
    Ham-Web-But-Mas-Vet-Alo sıralaması oluşursa çok ilginç bir durum olacak ve Ferrari böyle bir durumda stratejik olarak ne yapabilir merak ediyorum. Yarın işler çok karışacak gibi umarım heyecanlı bir yarış olur.

  21. Ferrari%100 avatarı

    Hakikaten bu Alonso çok ama çok şanslı bi adam yaa nası bi iş bu
    Ama iyi olmuş bi yandan baya iyi olmuş

  22. bu şansla Alonso şampiyon olur ….

  23. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    ANANINKİ !!!!

  24. yani ne diyelim alonso takım tüm kaynaklarını sana ayırmış durumda araç dan tut da sayısız massa yardımları bir tarafa mclaren in yaşadığı sayısız arızalarla kazandığın puanlar bir tarafa önündekilerin garip garip aldığı cezalar la önünün açılması bir tarafa bu kadar ittirmeye şampiyon olamazsan yazık gerçekten.

  25. Alonso ne ballı adamsın ya hem temiz tarafa geçtin hem de maldonado gibi bi adamdan kurtuldun 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir