Button, Takımdaki Son Yarışında Hamilton'ı Zorlayacak

yazar:

kategori:

 

McLaren’deki üç senelik birliktelikleri boyunca ikili birçok kez karşı karşıya gelmişti. Button, sıralamaların ardından yaptığı yorumda takım arkadaşının işini kolaylaştırmak gibi bir niyetinin olmadığını belirtti. 

Hamilton’ın takımda son yarışı olmasının yarınki mücadele konusunda kendisi için bir farkı olup olmadığı sorulduğunda “(Zaten) O artık gideceği için bu yarışı kazanmak istiyorum!” diyerek şakan yapan Button, “İkimiz de kazanmak istiyoruz. Her ikimiz de şampiyonluk mücadelesi vermiyoruz, bu nedenle ikimiz de zafer için yarışacağız.” diyerek devam ediyor.

Button, “Bunun için sabırsızlanıyorum. İkimiz de çok iyi yerdeyiz. Şimdiye kadar ikimizin de Interlagos’ta elde ettiği en iyi sıralama pozisyonu. Ayrıca burası mücadele için çok eğlenceli bir pist.”

“Kazanmak istiyoruz. Bunun için buradayız. Bu hafta sonunun Lewis için önemli olduğu apaçık ortada, takımdan ayrılıyor ama biz de buraya kazanmaya geldik.” diyor.

Markalar klasmanında Ferrari’nin 14 puan gerisinde olan McLaren takımı son yarışta gereken puanları toplayıp şampiyonayı ikinci bitirmek istiyor. Button, ilk çizgide olmalarının bir avantaj olduğunu ama yarın yağmur ihtimali olduğundan buna güvenemeyeceklerini belirtiyor.

“Takım için bizim ilk çizgide olmamız çok iyi. Ama sorun şu ki, önde olduğunuz zaman kuru ve sakin bir yarış olmasını istersiniz ki böylece iyi puanlar alabilesiniz.”

“Yarın ikimiz de kazanmak istiyoruz. Markalar şampiyonası için iyi bir sonuç almamız önemli. Ama yarış yağmurlu ve aldatıcı olacak.”

“Yine de şu an bizden daha fazla baskı altında olan iki kişi var. Umarım bizim için eğlenceli bir yarış olur”

 


Yorumlar

  1. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    bir diğer Briatore'nin çocuğu yine çalışmaya başlamış. yarışı pistin dışında kazanmaya çalışıyor babasının öğretisine uyup. halbuki kendisinin Lewis 'Twitter' Hamilton'u geçebilmesi için onun altındakinden çok daha hızlı bir araca ihtiyacı var. aynı takımdayken bu mümkün değil!

  2. Hamilton'a bakayım derken arkasındankilerin nasıl geçtiklerini de göremez şimdi bu:) 2 olup 1den daha fazla sevinmek garip.

  3. Ben en geç 2015 te Lewisi tekrar McLaren de göreceğimize inanıyorum

  4. hızlı turlarda iyi olabilir ama istikrar açısından hamilton buttonun yarısı olamaz.

  5. Öyle olsa "Aman Button" diyerek başlamazdı söze.

  6. Muhtemelen vardır öyle bir şey. Hamilton-MGP sözleşmesinde kuralları koyan taraf Hamilton olmuştur muhtemelen. Tabi anlaşmadan sonra takıma riayet etmek zorunda. Mercedesfirması Mclaren'e de benzemez, twit mivit demez gönderiverir.

  7. muhtemelen ikisi için söylemiş bu sözü. Sadece Button'a değil. 🙂

  8. Öyle bir madde vardır mutlaka. Hamilton zeri biri değil kesinlikle ama Mercedes'in hızlanacağına gözü kapalı bir şekilde güvenecek kadar aptal olduğunu düşünmüyorum.

  9. —Konu Dışı—

    Serhan Acar. Hamilton ile Mercedes'in bir performans anlaşmasına imza atmış olabileceği ihtimalinden bahsetti yayında. Martin Whitmarsh ona(Hamilton) kapımız her zaman açık umarım bu sadece 1 senelik bir ayrılık olur demiş. Serhan Acar'da Tıpkı 2008'de Alonso ve Renault'ın yaptığı gibi Hamilton ve Mercedes arasında bir performans anlaşması olabileceğini ve belli bir performansın altında kalınması halinde Hamilton'ın takımdan ayrılma ihtimali olabileceğini belirtti.

  10. F1'de yetenek hızlı tur atmaktan ibaret değil adamım.

  11. Sakin ol şampiyon Lewis USA'daki performansını tekrarlarsa o dedigin biraz zor.

  12. Bu iki pilottan hangisinin kaza yapmaya eğiliminin daha yüksek olduğunu herkes biliyor. Bir zahmet onu uyar.

  13. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    hamilton'dan daha büyük tecrübe ama yetenek açısından yarısı bile etmez.

  14. thechosenone avatarı

    hamiltondan çok daha fazla bi tecrübeden bahsediyoruz,bence o uyarıları hamiltona yapmalısın.

  15. Ferrari%100 avatarı

    Yarın mclarenden birisi yine kesin yarış dışı kalır bkınız ve görünüz

  16. Hamilton ile kapışmak için son şans. Hamilton bir daha uzun süre boyunca Button ile mücadele edemeyecek.

  17. Aman button kaza fln yapıp 1-2 sonucu çöpe atmayın çok fena olur adam gibi sür 2. bitir lewiste 1. bitirsin güzelce bitsin sezon 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir