BMW Zafere Rağmen Yoluna Devam Ediyor

yazar:

kategori:
BMW Motorsporları direktörü Mario Theissen beklentilerini aştıklarını kabul etmesine rağmen geçen yarışta aldıkları zaferin sezon için hedeflerinin sınırlarının değiştirmeyeceğini sölüyor.
Alman takım 2009 için şampiyonluk yarışı hedefi öncesinde bu sezonda şimdiden bir yarış galibiyeti elde etti. Polonyalı pilot Robert kubica Takım arkadaşı nick Heidfeld’in önünde BMW takımın ilk galibiyetini Kanada’da kazandırmıştı.
Bu zafer Kubica’yı pilotlar klasmanında ilk sıraya taşıdı. Takım markalar klasmanında ise Ferrari’nin sadece 3 puan arkasında.
Theissen zafere rağmen BMW’nin en büyük amacına ulaşma yolunda her yarışa ayrı odaklanmaya devam edeceğini ve takımın mümkün olduğu kadar zorlayacağını söylüyor.
"2008 sezonu için hedefimiz üç takımlık çekişmede yer almak ve lk zaferimizi kazanmıaktı. Montrealdeki dublemiz daha ilk yedi yarışın ardından bu amacımızı gerçekleştirdiğimizi gösteriyor."
"Artık arkamıza yaslanmamalı ve rahatlamamalıyız. Tüm takım çok iyi şekilde motive olmuş durumda ve şimdiye kadarki başarımızı sürdürme yolunda. Bununla beraber, bu bizim yolumuzdan sapacağımız anlamına gelnmiyor. Yeni hedef daima bir sonraki yarışa odaklanmak. Bizim için önemli olan gücümüzü kullanabilmek ve rakiplerimizin yaptıkları hatalardan da yararanabilmek. Bu tutumla bu sezon beklentileri yerine getirebileceğimiz konusunda büyük şansa sahip olacağımızı düşünüyorum."
Kubica şampiyonluğa ulaşma konusunu hafife alsa da Theissen Polonyalı pilotun bulunduğu pozisyonun tesadüf olmadığı dile getiriyor.
"Pilotlar klasmanında yedi yarış sonrasında yukarıda olan hiç kimse oraya kaza ile gelmemiştir. Takım ve pilotlar iki yıldır yukarıda olmak için çalışıyorlar. Şimdi kesinlikle ayağımızı gazdan çekmeyeceğiz ve tüm güçle zolamaya devam edeceğiz. Sonuçları sezon sonunda konuşabiliriz."

Yorumlar

  1. Dr. beni açıklamalarınla mest ediyorsun:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir