Kovalainen, Kaybettiği Puanlardan Endişeli Değil

yazar:

kategori:

McLaren Mercedes’in Finli pilotu Heikki Kovalainen, şansızlıklardan dolayı kaybettiği puanlardan ve şampiyonadaki durumundan endişeli olmadığını, sadece yarış kazanmak için uğraştığını söyledi.

Kovalainen sezona Avusturalya’da 5.likle başlamış, Malezya’da sıralama olaylarından sonra 5 sıra geri atılmasına rağmen 3.lüğe yükselmiş, Bahreyn’de yine 5. olarak rakiplerinin gerisinde kalmış ve İspanya’da kaza nedeniyle, Türkiye’de de lastik patlaması nedeniyle puan çıkaramamıştı.

Fin pilot arkasından Monako’da sadece 1 puan almış, Kanada’da ise puan almamıştı.Şampiyonadaki durumunu önemsemediğini söyleyen Kovalainen şunları söyledi;

"Gerçekten puan tablosuna şu anda bakmıyorum.Kendi durumumu dahi bilmiyorum.Sadece elimden geldiği kadar iyi puanlar almaya çalışıyorum.Asıl amacım ise ilk galibiyetimi almak."

"Magny-Cours’ta araba kullanırken çok eğleniyorum.Yarıştan da çok umutluyum.Olabildiğim kadar yukarıda olmaya çalışacağım."


Yorumlar

  1. ikinci bi coulthard.oda david gibi şansız hemde çok.inşallah lewis i alt eder en kısa zamanda.onun kendine güveni yok bide mclarenin ona aynı aracı verdiğini sanmıyorum.kim test ediyor araçları??? hiç kimse.lewis ingiliz ve takım onu kullanıyor tıpkı mikayı şampiyon yapmak için vede rubens gibi 2.ci pilot konumu.çok adaletsizce bence.

  2. tijs_wervest avatarı

    ii de ferrariler geriden başlamıyor ki geçiş yapsın :)kovi geriden balıyor geçişi zar zor yapıyor bir de küçük takımları zar zor geçiyor.massa geriden başladıgı zaman çatır çatır geçiyor hemde 2 pilot birden 😛

  3. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Caglar Heikki' ye biraz geç demişsin de bu sene onun kadar araç geçen bir pilot yok..En azından araç geçerek yarışıyor, Ferrari gibi sadece Pits stopla kazanmıyor.

  4. kimi ye laf ediyorduk adam cok ruhsuz diye heikki ondan beter cıktı adam sampiyona umurumda bile değil ben f-1 aracı sürmekten zevk alıyorum diyo baska birsey demiyo 🙂 sür de biraz arac geç filan yap birseyler hade heikki hade bee yürü bee 🙂

  5. Kovalainen'in ileride başarılı olacağına inanıyorum gönülden. Umarım McLarenda yoluna devam eder ve yarış belki şampiyonluk kazanır. Hakkinenden sonra şampiyon bir Finlimiz daha olur.

  6. bütün finliler böylemi derken heikki yi asagılama weya yeteneksiz anlamında soylemedim aklınıza ilk gelen seyi o kişi hakkında düşünüyorsunuz demektir. Benim demek istedigim hepsi böyle sogukkanlı mı_ ama insanlar aklına gelen we o kişi hakkında düşündügü seyi belli eder..

  7. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    Bence hikkiye saygı duymalısın geçen sene reno'da neler yapmadıki(o araçla 30 puan)…sabretmeyi bilmelisiniz.

  8. O sadece benim görüşüm.Bu şekilde devam eden bir pilot seneye Mclarende olmaz.Bu yıl içinde değişim ise RonDennis in görüşüne kalmış.Benim Heikki karşı çoğu taraftarın pilotlara bakışı gibi görüntüsüyle yada geçmişiyle ilgili bir problemim yok.McLaren de izlediğim zaman içinde glockla piqu ile mücadele eden bir pilot.hatalarını affettik ama son yarışındaki gibi geçiş DENEMEyi bile beceremiyorsa sadece yuh derim.

  9. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Kovalainen mi piquet den farksız yapmayın Allah aşkına ;sesa lı yorum yapmayı vede yazmayı sevmediğim için sadece bu kadar yazayım

  10. McLaren araştırmayı yapmış.Anlaşma yapmıştır belki.Ben piqe den farkını göremiyorum.2.pilot bile olamayacak durumda ki biz pilotlar arasında rekabet istiyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir